Πετρίδης: Ή θα κυβερνήσουμε με τις ιδέες μας ή δεν θα συμμετέχουμε

Πετρίδης:  Ή θα κυβερνήσουμε με τις ιδέες μας ή δεν θα συμμετέχουμε

Στην Νεα Απολλωνία του Δήμου Βόλβης πραγματοποίησε εκδήλωση – ομιλία ο υποψήφιος Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Κώστας Πετρίδης.

Μεταξύ άλλων τόνισε: “Χθες στο Porto Palace , σήμερα στην Νέα Απολλωνία, την ερχόμενη Κυριακή στην Χαλάστρα. Κάθε μέρα, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δήμο.”

Καταχειροκροτούμενος από το πλήθος κόσμου που γέμισε την αίθουσα στην Νέα Απολλωνία, ο Κώστας Πετρίδης συνεχίζοντας την ομιλία του επισήμανε: “Ξέρουν όμως πολύ καλά, ότι φταίνε και οι δύο, και ο ΣΥΡΙΖΑ που είχε τις τύχες της χώρας μας από το 2015-2019, φταίει και η τετραετία της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ που ακολούθησε ” ενώ μάλιστα στην ομιλία του ανέφερε ότι: “Εμείς , στο ΠΑΣΟΚ εδώ και καιρό έχοντας καταθέσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης, αρνούμαστε να συμμετέχουμε σε αυτή την άγονη αντιπαράθεση και προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις.”

Κλείνοντας την ομιλία του ο Κώστας Πετρίδης, που μπαίνει δυναμικά στην διεκδίκηση της έδρας στην Β Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ, τόνισε: “Με μια φράση, όλοι όσοι είμαστε στο ΠΑΣΟΚ λέμε ότι ή θα κυβερνήσουμε με τις ιδέες μας ή δεν θα συμμετέχουμε. Οποίος σήμερα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ, ψηφίζει καθαρά τις πολιτικές και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ. Τίποτα άλλο.”

Αφήστε μια απάντηση