Περιέρχεται στον Δήμο Θερμαϊκού το κάμπινγκ της Επανομής-Τι προβλέπει ο σχεδιασμός αξιοποίησής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Περιέρχεται στον Δήμο Θερμαϊκού το κάμπινγκ της Επανομής-Τι προβλέπει ο σχεδιασμός αξιοποίησής του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενας ευλογημένος τόπος ο οποίος χρόνια τώρα παραμένει εγκαταλελειμμένος και ξεχασμένος, έφτασε η ώρα να αξιοποιηθεί και να αποκτήσει ζωή!

Ο λόγος για το κάμπινγκ της Επανομής το οποίο πολύ σύντομα θα περιέλθει στον Δήμο Θερμαϊκού (ουσιαστικά και όχι απλά γεωγραφικά).

Τι σημαίνει αυτό; Πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή και αναμένονται οι ανακοινώσεις μεταβίβασής του από τα Τουριστικά Ακίνητα που σήμερα ανήκει, στον Δήμο ο οποίος θα το αναλάβει , είτε ως ιδιοκτήτης, είτε ως ο έχων τη χρήση για τα επόμενα 90 χρόνια, όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο. Ηδη με το Υπουργείο Οικονομικών υπάρχει η σχετική συνεννόηση.

Το ερώτημα, βεβαίως, που τίθεται είναι τι θα γίνει από εκεί και μετά; Πως θα αξιοποιηθεί όλη αυτή η τεράστια έκταση;

Το προσχέδιο δίνει ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος “έτρεξε” προσωπικά αυτή την υπόθεση, προκειμένου το κάμπινγκ να βγει από τη “ναφθαλίνη” και αποκαλύπτει τον πρώιμο αυτόν σχεδιασμό: ” Υπάρχει σοβαρός σχεδιασμός για το κάμπινγκ της Επανομής. Προβλέπεται να δημιουργηθούν κατοικίες, ξενοδοχείο, αλλά και κάμπινγκ! Οχι, όμως, κάμπινγκ με την παλιά έννοια, αλλά με καινούριες προδιαγραφές οι οποίες θα αναδείξουν την περιοχή. Προς το παρών μένουμε σε αυτά και θα πούμε πολλά περισσότερα, όταν, σύντομα, το κάμπινγκ περιέλθει και επισήμως στον Δήμο μας”, κατέληξε ο δήμαρχος.

Δείτε πως είναι σήμερα το κάμπινγκ, απόρροια της εγκατάλειψης της προηγούμενης 15ετίας. Η κατάσταση αυτή σύντομα θ΄ αλλάξει:

Αφήστε μια απάντηση