Περαία: Πετυχημένη η “Ημέρα Καριέρας” του ΙΕΚ Τουρισμού Μακεδονίας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Περαία: Πετυχημένη η “Ημέρα Καριέρας” του ΙΕΚ Τουρισμού Μακεδονίας (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας, διοργάνωσε σήμερα το Ι.Ε.Κ. Τουρισμού Μακεδονίας, καθώς λειτουργεί ως γέφυρα διασύνδεσης μεταξύ των επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου με τους σπουδαστές/τριες της σχολής, τους πρόσφατα αποφοίτους και φυσικά όλους τους εργαζόμενους του κλάδου.

Σκοπός της δράσης ήταν :

• η διερεύνηση ευκαιριών και η δημιουργία πεδίων συνεργασίας

• η ενημέρωση των υποψηφίων για τις εταιρείες και το πρόγραμμα απασχόλησής τους

• η υποβολή βιογραφικού σημειώματος ώστε να πραγματοποιηθούν προσωπικές συνεντεύξεις με τους υποψήφιους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα από τις 9 το πρωί εώς τις 3 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο “Μ. Αλέξανδρος” του ΙΕΚ στην Περαία.

Το παρών έδωσαν πάρα πολλοί σπουδαστές

Η διευθύντρια της σχολής Ξένη Γερνά, υποδέχθηκε στην ημέρα καριέρας τον δήμαρχο Θερμαϊκού στα όρια του οποίου βρίσκεται το ΙΕΚ Τουρισμού, Γιώργο Τσαμασλή, με τον τ.Αντιδήμαρχο τουρισμού Παναγιώτη Τροκάνα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας – Θράκης Βύρωνα Θεολόγη και την Λένα Παπία, εκπρόσωπο της Ένωσης Ξενοδοχείων Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό έστειλε η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη σχολή ως πρότυπο, συνεχάρη για το έργο της την διευθύντρια Ξένη Γερνά και τους καθηγητές.

Η κα Γερνά στον λόγο της έκανε απολογισμό των δράσεων της σχολής που την χρονιά που μας πέρασε ήταν και πάλι ιδιαίτερα πλούσια.

Αφήστε μια απάντηση