Περαία-Θέατρο ΚΑΠΠΑ: Αρχίζει το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού

Περαία-Θέατρο ΚΑΠΠΑ: Αρχίζει το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού

Με ένα τιμητικό αφιέρωμα στο σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Σαντά, ανοίγει απόψε την αυλαία του το 1ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού. Μια πολιτιστική διοργάνωση η οποία αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα κρατήσει μέχρι την προσεχή Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

Απόψε, επίσης, θα “παίξει” η παράσταση «15 Λεπτά Δεν Είναι Αρκετά» από τη Θεατρική Ομάδα Σ.Π.Α.Θ.Α.Τ. «Φύρδην Μίγδην» η οποία όμως είναι εκτός συναγωνισμού. Το διαγωνιστικό μέρος ξεκινά αύριο…

*Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:30. Η διοργάνωση πραγματοποιείται τηρώντας όλα τα μέτρα και τις επίσημες οδηγίες για την προστασία από τη μετάδοση του Covid-19. Υποχρεωτική χρήση μάσκας όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ, τόσο κατά την είσοδο και έξοδο από το θέατρο, όσο και σε όλη τη διάρκεια της κάθε παράστασης. Η είσοδος στο θέατρο επιτρέπεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (εντός 6 μηνών από τη διάγνωση) ή δήλωσης αρνητικού pcr ή rapid test εντός 48 ωρών, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες που ισχύουν από 13/09/2021. Ο έλεγχος πιστοποιητικών και ταυτοπροσωπίας διενεργείται κατά την είσοδο των θεατών στο θέατρο.

Αφήστε μια απάντηση