ΠΑΣΟΚ: Με εντολή Ανδρουλάκη “κλείδωσαν” τα πρώτα ονόματα για τη Β΄ Θεσσαλονίκης

ΠΑΣΟΚ: Με εντολή Ανδρουλάκη “κλείδωσαν” τα πρώτα ονόματα για τη Β΄ Θεσσαλονίκης

Το σενάριο της πρόωρης κάλπης οδήγησε τον Νίκο Ανδρουλάκη στην άμεση συγκρότηση Επιτροπής Ψηφοδελτίων, με επικεφαλής τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Αργύρη, ο οποίος πορεύεται µε βάση την εκτίµηση ότι οι εκλογές θα γίνουν εντός των επόµενων µηνών.

Όπως φαίνεται, ένα ποσοστό των υποψηφίων έχουν “κλειδώσει” και το “THE SOCIALIST” παρουσίασε τα ονόματα που φέρονται να είναι “ακούνητα” από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, στην προσπάθεια της παράταξης να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να μιλά ανοιχτά πλέον για μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση.

Όπως και να’χει αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του 80% των ψηφοδελτίων μέσα στον Ιούλιο από την επιτροπή ψηφοδελτίων ενώ δεν αποκλείονται “τρανταχτά ονόματα” μέχρι και τον μήνα που θα προκηρυχθούν εκλογές.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες και σε ότι αφορά την Β΄ Θεσσαλονίκης που μας ενδιαφέρει περισσότερο, ιδού τα 4 πρώτα ονόματα που “κλείδωσαν”: Θανάσης Γλαβίνας, Κωνσταντίνα Αδάμου, Κώστας Πετρίδης και ο νυν βουλευτής, Γιώργος Αρβανιτίδης.

Βεβαίως, στην περιοχή μας, υπάρχει το πολύ δυνατό όνομα του Γιώργου Φεστερίδη, ο οποίος, προς το παρών, δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του και τις σκέψεις του για τις επόμενες εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση