Παραδοχή συμβούλων Τσαμασλή: ” Η επιλογή στο Μεσημέρι ήταν προβληματική”
Δεκαέξι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι πρόκεινται ή συνεργάζονται με την παράταξη του κ. Τσαμασλή ή φίλα προσκείμενοι στον ίδιο, προχώρησαν, μέσω facebook, σε μια απίστευτη παραδοχή για την υπόθεση της ΜΕΒΑ στο Μεσημέρι, καθώς χαρακτηρίζουν “προφανέστατα προβληματική” την επιλογή του αρχικού σημείου κατασκευής της.
Οι κ.κ Κούτουκας, Τροκάνας, Μισαλέμης, Ζαβέρκος, Αδαμίδης, Μακρίδης, Βογιατζής Γ., Βογιατζής Χ., Ζαριφέ, Κασάπη, Τζίνας, Καψάλας, Καπλάνης, Πριμεράκης, Πασχαλιάς, Μπίρος, λένε μεταξύ άλλων: ” Η τελική επιλογή στο Μεσημέρι ήταν προφανέστατα προβληματική”. Το λες και άδειασμα…
Ολόκληρη η ανάρτησή τους:
” Η επιλογή δύο σημείων για τη ΜΕΒΑ στην Κερασιά και στο Μεσημέρι, η αποδοχή της χωροθέτησης στο Δήμο μας άνευ όρων το 2016 από τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη και η έγγραφη ερώτηση που έθεσε ο ίδιος στο ΦΟΔΣΑ για το σημείο εγκατάστασης, δεν αφήνει περιθώρια για το ποιος αρνείται να ακούσει την κοινωνία.
Η τελική επιλογή στο Μεσημέρι ήταν προφανέστατα προβληματική και η διοίκηση του Γιώργου Τσαμασλή θα έπρεπε στο στάδιο της διαβούλευσης να υποδείξει τη λύση, όχι μόνο για το Μεσημέρι, αλλά και για ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
Αυτός ο Δήμαρχος, είναι ο Δήμαρχος των λύσεων αλλά και της συναίνεσης των παρατάξεων.
Με τεκμηριωμένο λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο υπέδειξε το καλύτερο δυνατό σημείο για τη χωροθέτηση της ΜΕΒΑ σε ακατοίκητη περιοχή του Δήμου μας και έτσι ένα πρόβλημα που δημιούργησε η προηγούμενη διοίκηση το μετέτρεψε σε πραγματική ευκαιρία για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, την ανακύκλωση και την ποιότητα ζωής.
Η υπόδειξη του σημείου εγκατάστασης έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτή από το ΣΥΝΟΛΟ των δημοτικών συμβούλων.
Η επιλογή εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γιώργου Τσαμασλή από τους πολίτες, και τους συνεργάτες του ,αποδεικνύεται ορθή σε κάθε πολιτική του επιλογή: Στην καθαριότητα, στο πράσινο, στην αποκομιδή των ογκωδών, στην επιλογή σωστών σημείων χωροθέτησης εγκαταστάσεων.
Οι πολιτικές επιλογές της δημοτικής αρχής, δίνουν λύσεις στα αδιέξοδα του παρελθόντος.
Με αισιοδοξία και σύγχρονο πνεύμα προχωράμε, αφήνουμε πίσω τον παλαιοκομματισμό και τους τακτικισμούς του παρελθόντος”.
Τα συμπεράσματα δικά σας…