Παρέμβαση Τσαμασλή για το Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής: ” Σύντομα ειδική σύσκεψη για το θέμα”

Παρέμβαση Τσαμασλή για το Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής: ” Σύντομα ειδική σύσκεψη για το θέμα”

Την άμεση παρέμβαση του Γιώργου Τσαμασλή προκάλεσε η εξέλιξη του θέματος με το λουκέτο που μπήκε στο Σπίτι του Φύλακα της Αλυκής, στο Αγγελοχώρι.

Ο δήμαρχος με δημόσια τοποθέτησή του δεσμεύεται για σύγκληση ειδικής σύσκεψης επί του θέματος, προκειμένου να εξεταστούν όλες οι νόμιμες και ενδεδειγμένες λύσεις, ώστε να ξαναλειτουργήσει ο χώρος.

” Πολύ σύντομα και σε ειδική σύσκεψη που θα γίνει, θα εξεταστούν όλες οι ενδεδειγμένες και νόμιμες λύσεις και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί η κατάλληλη πρόταση για την επίλυση του θέματος. Το ζήτημα δεν είναι το οικονομικό αλλά η νομιμότητα του θέματος, όμως όλα θα συζητηθούν στη σύσκεψη την οποίαν προγραμματίζουμε σύντομα”, ανέφερε ο κ. Τσαμασλής.

Τα σχόλια που εισέπραξε ήταν θετικά με πρώτο του ίδιου του προέδρου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγγελοχωρίου και “διαχειριστή” του Σπιτιού, Βαγγέλη Μίχου: ” Κύριε δήμαρχε, ευχαριστώ πολύ. Έχω και πρόταση λύσης του οικονομικού για την αποκατάσταση της στέγης. Έχουμε έκδοσει 1000 δίπλα cd με 26 τραγούδια από τις εκδηλώσεις του 2021. Η διάθεσή τους θα προσφέρει στο ταμείο του δήμου τουλάχιστον 9000 ευρω. Ας δημιουργηθεί ένας κωδικός συλλογής χορηγιών για το σκοπό αυτό και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να πετύχει. Περιμένω την πρόσκληση…”, απάντησε ο κ. Μίχος.

Αφήστε μια απάντηση