Παράσχου: “Μήπως πρέπει να διανεμηθεί δωρεάν σε νέους και άνεργους καλλιεργήσιμη γη;”

Παράσχου: “Μήπως πρέπει να διανεμηθεί δωρεάν σε νέους και άνεργους καλλιεργήσιμη γη;”

Επίκαιρη ανάρτηση του Νίκου Παράσχου για το πρόβλημα της εποχής μας.

Διαβάστε την πρόταση του επικεφαλής της παράταξης “Ολοι μαζί για τον Θερμαϊκό”:

“Επειδή στη χώρα μας και όχι μόνο……
οι καιροί ου μενετοί …καιρός είναι να μελετήσουμε σε βάθος, εν τέλει, τις διεθνείς γεωπολιτικές εξελίξεις και τις εκτιμήσεις για επερχόμενες επισιτιστικές κρίσεις και ελλείψεις στον τομέα της ενέργειας !! Η κυβέρνηση πρέπει να αξιολογήσει σοβαρά και το ενδεχόμενο να δοθούν κίνητρα που θα ενθαρρύνουν τον νέο κόσμο να ασχοληθεί με τον πρωτογενή τομέα.

Μήπως πρέπει να διανεμηθούν δωρεάν σε νέους και άνεργους τα δεκάδες εκατομμύρια στρέμματα καλλιεργήσιμης γης και τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρέμματα βοσκοτόπων, που παραμένουν ανεκμετάλλευτα σ ´ολόκληρη τη χώρα;

Για ν´ ανθίσει ξανά ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας της χώρας, που εγκαταλείφθηκαν στην τύχη τους από το 1981 που η Ελλάδα εντάχθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για να καταστεί η χώρα αυτάρκης, να δημιουργηθούν δεκάδες χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία του ελληνικού κράτους που καταβάλλει ετησίως δεκάδες δις € για εισαγωγές αγροκτηνοτροφικών προϊόντων και μακροπρόθεσμα να κυριαρχήσει η Ελλάδα διεθνώς ως χώρα εξαγωγής προϊόντων του πρωτογενούς τομέα.

Καλό απόγευμα Τετάρτης με αισιοδοξία και
αυτοπεποίθηση”.

Αφήστε μια απάντηση