Παπαντωνίου στο BestCity.gr: “Το δέσιμο που θα πετύχουμε θα είναι ανίκητο!”

Παπαντωνίου στο BestCity.gr: “Το δέσιμο που θα πετύχουμε θα είναι ανίκητο!”

Ο προπονητής του Αχιλλέα στο BestCity.gr!

Ο Παναγιώτης Παπαντωνίου, σε μια συνέντευξη για την ιστορική ομάδα της Περαίας, για τη φετινή χρονιά, τους στόχους, την πορεία των “πρασίνων”…

-Ευχαριστημένος με το νέο ρόστερ; Πως νιώθεις το δέσιμο της ομάδας σε σχέση με πέρσι;

“Παρά τις αποχωρήσεις που είχαμε, και μάλιστα ορισμένες σε σημαντικές θέσεις, μπορώ να πω ότι η ομάδα φέτος έχει αρκετές σπουδαίες μεταγραφές. Όλη αυτή η θετική ενέργεια των νέων προσθηκών μας, με χαροποιεί σαν προπονητή καθώς μιλάμε για παίκτες που υπήρξαν θεμέλιο στις πρώτες ακαδημίες της ομάδας πριν 20 χρόνια. Πιστεύω πως εν καιρώ, μέσω των προπονήσεων και των αγώνων, το δέσιμο αυτό που θέλω να πετύχουμε θα είναι ανίκητο”.

-Νέο στόχο για τη νέα χρονιά;

“Στόχος κάθε χρόνο είναι η γρήγορη παραμονή ώστε να μπορέσει να φύγει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές και από την ομάδα γενικά. Αν προκύψει κάτι τέτοιο, όπως τόνισα και πιο πάνω, με βάση τη ποιότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μου , γιατί να μην προσπαθήσουμε να καταφέρουμε και το κάτι παραπάνω”.

-Έχουμε υπόψιν ότι ο Δήμος Θερμαϊκού ανέλαβε την επανασπορά του γηπέδου, πόσο θα τονώσει το ηθικό της ομάδας και των φιλάθλων μια ανανεωμένη έδρα;

“Το περιμένουμε διακαώς! Ο δήμος έχει ξεκινήσει ήδη τα διαδικαστικά, επομένως είναι απλά θέμα χρόνου. Το βρίσκω τεράστιο πλας για την αναζωπύρωση του ηθικού μας, θα μας προσδώσει άλλη αίγλη. Σίγουρα το να παίζουμε τα εντός έδρας σε ξένο γήπεδο είναι ένα δύσκολο κομμάτι που πρέπει να διαχειριστούμε, δεδομένου του ότι δεν κάνουμε καν προπόνηση σε αυτό”

-Κεφάλαιο ακαδημίες, δύο λόγια γι΄αυτό;

“Η επανέναρξη των ακαδημιών είναι πραγματικά το μεγάλο μας καμάρι. Ήδη η προσπάθεια έγινε από πέρσι, ξεκινώντας με μόλις 15 παιδιά, ενώ πλέον αριθμεί τα 70 με συνεχόμενη αύξηση. Το ευχαριστώ είναι λίγο σε αυτές τις οικογένειες που μας στηρίζουν και από μεριάς μας υποσχόμαστε να παρέχουμε τη μέγιστη ποιότητα στους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν την διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους στην ομάδα μας. Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο κομμάτι των ακαδημιών, έχουμε πολλές ιδέες για το μέλλον και το σημαντικότερο, πάρα πολλή όρεξη”.

Αφήστε μια απάντηση