Πανυτσίδης: ” Θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα ανέβει στη Γ εθνική”

Πανυτσίδης: ” Θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα ανέβει στη Γ εθνική”

Τέσσερις βαθμούς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει στα δύο πρώτα παιχνίδια μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική η Αναγέννηση Επανομής. Από το χθεσινό παιχνίδι η Αναγέννηση κατάφερε να κατακτήσει ένα βαθμό ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορούσε να φύγει με την νίκη ή ακόμα και με την ήττα. Αυτήν την αγωνιστική η ομάδα του Γιάννη Μπαλασά έχει το προγραμματισμένο ρεπό της δεν θα πραγματοποιήσει κάποιο φιλικό ενώ θα προσπαθήσει να ανασυντάξει τις δυνάμεις της για την δύσκολη συνέχεια των μπαράζ.

Ο Νίκος Πανυτσίδης που μέχρι στιγμής έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια για την Αναγέννηση σημειώνοντας τρία γκολ μίλησε στο Goalpress λέγοντας:

Χαίρομαι που οι καλές μου εμφανίσεις συνδυάζονται και με γκολ

Στόχος μας ήταν να έχουμε το απόλυτο βαθμών στα εντός έδρας παιχνίδια μας . Δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος όταν αφήνεις 2 βαθμούς στην έδρα σου γιατί όπως είδαμε μετά το παιχνίδι σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα θα μας πήγαιναν στο +2 από τις άλλες ομάδες πριν το ρεπό μας . Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση μου σε αυτά τα παιχνίδια και χαίρομαι που αυτές οι εμφανίσεις συνδυάζονται και με γκολ .

Έχουμε δείξει ότι έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοια ματς

Αυτός είναι ο ρόλος του επιθετικού στο ποδόσφαιρο και είναι αυτό που σου δίνει και ένα ψυχολογικό boost για τη συνέχεια. Η συνέχεια είναι δύσκολη . Έχουμε το ρεπό μας τώρα και μετά 4 τελικούς . Έχουμε δείξει και μέσα στη χρονιά ότι έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστούμε τέτοια ματς και πιστεύω ότι στα τέλος θα είμαστε μια από τις ομάδες που θα ανέβει στη Γ εθνική .

Αφήστε μια απάντηση