Πανέτοιμη για την επιστροφή η Νίκη Μεσημερίου-Δηλώσεις Μιχαηλίδη

Πανέτοιμη για την επιστροφή η Νίκη Μεσημερίου-Δηλώσεις Μιχαηλίδη

Πανέτοιμη και ορεξάτη να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση είναι η Νίκη Μεσημερίου η οποία μετά από την απαραίτητη διακοπή που επέβαλλε η ΕΠΣΜ (λόγω covid) ετοιμάζεται για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ακριβώς σε μία εβδομάδα από σήμερα.

Το προσεχές Σάββατο, λοιπόν, οι “πορτοκαλί” υποδέχονται τον Απόλλωνα Κ. Σχολαρίου με στόχο να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν, δηλαδή να συενχίσουν με νίκες και να μικραίνουν, όσο το δυνατόν, την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας.

“Η αλήθεια είναι πως κάνουμε και φέτος μια πολύ καλή χρονιά και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Δουλεύουμε ως επί το πλήστον με νεαρά παιδιά, δουλεύουμε καλά, είμαστε μια οικογένεια, χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο και αυτό είναι το σημαντικότερο απ΄ όλα”, λέει στο BestCity.gr, ο πετυχημένος τεχνικός, Τάσος Μιχαηλίδης και συνεχίζει: ” Θέλω να πιστεύω πως η διακοπή δεν θα μας επηρεάσει γιατί τις ημέρες που πέρασαν δουλέψαμε πολύ και δεν αφήσαμε τους εαυτούς μας. Νομίζω ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο”.

Οσο για μεταγραφές; “Πήραμε έναν μόνον ποδοσφαιριστή κι αυτό γιατί κρίναμε ότι είμαστε πλήρεις. Εχω 27 παίκτες στη διάθεσή μου, επομένως δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε περαιτέρω το ρόστερ”, κατέληξε ο νεαρός κόουτς.

Η Νίκη Μεσημερίου, ενέταξε πριν από λίγα 24ωρα στο δυναμικό της, τον 20χρονο αμυντικό Γιώργο Κουρατζίνο, από τον Διγενή Λακκώματος.

Αφήστε μια απάντηση