Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι: Αρνητικά τα σχόλια των πολιτών για τα μπάζα της Επανομής-Γύρισε την πλάτη και ο Ματζάρης

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι: Αρνητικά τα σχόλια των πολιτών για τα μπάζα της Επανομής-Γύρισε την πλάτη και ο Ματζάρης

Εναν περίπου μήνα πριν από τις εκλογές κάποιοι “οσμίστηκαν” σκάνδαλο με απόρριψη μπαζών από τον εργαζόμενο αδερφό του δημάρχου στην Επανομή και προέβησαν σε καταγγελίες και συλλήψεις.

Στόχος; Να ακουστεί το όνομα “Τσαμασλής” μπλεγμένο σε παρανομίες, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά-ψηφοθηρικά οφέλη…

Ποιοι άραγε;

Ο κόσμος κατάλαβε. Και τους γυρνά την πλάτη με πλήθος αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κεντρικό νόημα;

“Αφήστε τη λασπολογία και αναδείξτε το πρόγραμμά σας. Πείτε μας τι θα κάνετε εσείς και όχι τι “παρανομίες” κάνουν οι άλλοι…”

Μέχρι και ο Αντώνης Ματζάρης εξεμάνη με οργισμένo σχόλιο: ” Είδα μια ανάρτηση ότι συνελήφθη ο αδελφός του δημάρχου για απόρριψη μπάζων σε δημοτικό οικόπεδο, και μερικοί έσπευσαν να το προβάλλουν. Δε συμφωνώ στην οικογενειακή ευθύνη… δεν χρειάζεται να του φορτώνουμε τις αμαρτίες ενός μέλους της οικογένειάς του. Είναι προφανές ότι το δημοσίευμα αυτό προϋποθέτει τη μη συμμετοχή του δημάρχου σε διαπλοκή” , προκαλώντας τον εκνευρισμό αυτών που έσπευσαν να διαφημίσουν την σύλληψη του αδερφού του δημάρχου.

Τα συμπεράσματα βγήκαν… Από τους ίδιους τους πολίτες…

Αφήστε μια απάντηση