Πάττυ Πασχαλίδου προς διοίκηση Τσαμασλή: “Δεν αγαπάτε την Επανομή…”

Πάττυ Πασχαλίδου προς διοίκηση Τσαμασλή: “Δεν αγαπάτε την Επανομή…”

Για διάλυση του έργου της ανάπλασης της εισόδου της Επανομής κάνει λόγο σε σχετική ανάρτηση η κ. Πάττυ Πασχαλίδου , πρώην αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος της “Νέας Πορείας” του Γιάννη Μαυρομάτη, επιρρίπτοντας ευθύνες στην νυν διοίκηση του Δήμου, υπό τον Γιώργο Τσαμασλή.

“ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ…”, λέει ο ποιητής!!!!

Εγώ πάλι λέω «ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΠΑΝΟΜΗΣ…..»

Δεν θέλω ούτε ως αστείο να το πιστέψω. Θλίβομαι πραγματικά για αυτή την εξέλιξη, βλέποντας την πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής για τη συνεδρίαση στις 25-10-21, που υπάρχει ως θέμα 4ο , η διάλυση της σύμβασης του έργου.
Θλίβομαι αφενός που δεν θα γίνει ένα έργο προϋπολογισμού 293.885,20€ και αφετέρου με πιάνει το παράπονο για τα δυο σχεδόν χρόνια δουλειάς δικής μου και των συνεργατών μου, προκειμένου να εκδοθεί το ΦΕΚ 4142/Β΄/2018, που αφορούσε την Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, για την “Ανάπλαση Εισόδου Επανομής Δήμου Θερμαϊκού”. Και όλα αυτά βέβαια, μετά από τις απαραίτητες εγκρίσεις ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ από την Περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Απαραίτητες, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε το παράδοξο του πράγματος, ότι παρόλο που είναι δρόμος μέσα στο οικισμό, ανήκει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνεπώς κάθε μελέτη έργου – σχεδιασμός, ελέγχεται και εγκρίνεται από εκεί αρχικά.

Ήθελα να μπαίνω στην Επανομή μας και να καμαρώνω, να βλέπω υλοποιημένο το έργο, που η εμβέλεια του θα ήταν από το ύψος των υδραυλικών Χαραλαμπίδη έως και τη διασταύρωση του Κύρκου. Πίστεψα πως με αυτό το έργο θα γινόταν η αρχή, ώστε να μπορούμε όλοι μας κάποια στιγμή τουλάχιστον στην κεντρική αρτηρία του οικισμού, να περπατάμε με ασφάλεια, με ανάλογο αστικό φωτισμό (τόσο των πεζοδρομίων, όσο και της οδού), με διαμορφωμένες θέσεις πάρκιγκ και λοιπό εξοπλισμό.

Και μην ακούσω κύριοι τις ίδιες δικαιολογίες, λάθος μελέτη, επικίνδυνα σημεία κλπ.
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ…
ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ…
ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ…
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ….
Στο δικό σας κόσμο, μόνο στην έρημο σαχάρα πιθανώς να ήταν εφικτή η υλοποίηση έργων, αφού δεν θα είχατε να επιλύσετε κανένα πρόβλημα.
ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ?
ΣΑΣ ΑΠΛΩΝΩ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ!!”

Αφήστε μια απάντηση