Πάλι “φασαρία” για τον Μαντζάρη στο δημοτικό συμβούλιο

Πάλι “φασαρία” για τον Μαντζάρη στο δημοτικό συμβούλιο

Ενα ακόμα δημοτικό συμβούλιο επισκιάστηκε από το θέμα που ταλαιπωρεί τον πρώην δήμαρχο, Αντώνη Μαντζάρη. Για άλλη μία φορά υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ του δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννη Μαυρομάτη. Μάλιστα σε κάποιο σημείο ο διάλογος ξέφυγε, καθώς υπήρξαν χαρακτηρισμοί, όμως η ουσία δεν άλλαξε.

Ο κ. Τσαμασλής, επανέλαβε πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να δοθεί μία λύση από το δημοτικό συμβούλιο, ώστε να απαλλαχθεί ο κ. Μαντζάρης από το χρέος, τόνισε όμως πως εξετάζει μία ακόμη εκδοχή.

Η κ. Συλβάνα Καρασαββίδου (πρώην προέδρος του ΚΑΠΠΑ) πρότεινε την εποινικίαση της κινητής περιουσίας του ΚΑΠΠΑ, με το ενοίκιο να πηγαίνει στο χρέος του πρώην δημάρχου.

Πρόκειται για μία εκδοχή η οποία θέλει μελέτη για το κατά πόσο μπορεί να καταστεί εφαρμόσιμη. Συνεπώς η υπόθεση Μαντζάρη παίρνει παράταση…

Εξάλλου, ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης “Το μέλλον… τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης, επανέφερε το θέμα της παράνομης, όπως υποστήριξε, εγκατάστασης ογκωδών αντικειμένων στον αιγιαλό της Αγίας Τριάδας, από συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Αφήστε μια απάντηση