“Πάλι με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο τα παπαγαλάκια της διοίκησης Τσαμασλή”

“Πάλι με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο τα παπαγαλάκια της διοίκησης Τσαμασλή”

Μα ανάρτησή της, η δημοτική συμβουλος, κ. Πάττη Πασχαλίδου, αναφέρεται σε ένα απαράδεκτο γεγονός παραπληροφόρησης που έλαβε χώρα και αφορά την ασφαλτόστρωση του δρόμου από το παλιό LIDL προς τα Τσαϊρια της Περαίας, μια περιοχή δικαιοδοσίας του Δήμου Θέρμης.

Η ανάρτηση:

“Καμαρώνουνε εντέχνως ωσάν να είναι δικό τους έργο η πρόσφατη ασφαλτόστρωση του δρόμου στο παλιό LIDL, -βάζοντας το γνωστό με μεροκάματο λαγό, με εξειδίκευση στην παραπληροφόρηση-, να το διαφημίσει.

Λέγοντας δηλαδή ότι σιγά σιγά γίνονται τα έργα, δείχνοντας την ασφαλτόστρωση ενός δρόμου που αφενός διοικητικά ΔΕΝ είναι στα όρια του Δήμου μας, και αφετέρου υλοποιείται από τον αρμόδιο Δήμο Θέρμης.

Φυσικά όλοι μας υποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την ασφαλτόστρωση του δρόμου στο παλιό LIDL της Περαίας, που προφανώς εξυπηρετεί τους κατοίκους της.

ΑΛΛΑ επειδή στην τελική, τα πράγματα θα πρέπει να μπαίνουν στη θέση τους, οφείλουμε να παραθέσουμε τα πραγματικά γεγονότα.

Ο Δρόμος ασφαλτοστρώθηκε από το Δήμο ΘΕΡΜΗΣ, στο πλαίσιο υλοποίησης της υπ. αρ. 34/2018 μελέτης με τίτλο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ», προϋπολογισμού 4.595.566,69€.

Μετά τη δημοπράτησή του, το έργο πήρε 62,78% έκπτωση, με ανάδοχο την εταιρία Δρόμων ΑΚΤΕ και ποσό σύμβασης 1.710.587,87€. Η σύμβαση του εν λόγω έργου υπογράφηκε στις 19-06-2019, ενώ η λήξη της είναι στις 31-12-21.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ?

Μήπως να πάμε δίπλα στον όμορο σοβαρό Δήμο Θέρμης, βγάζοντας φωτογραφίες των ΠΛΕΙΣΤΩΝ έργων του, με την πεποίθηση ότι θα πείσουμε τους «ιθαγενείς» ότι είναι της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗ?

«Πολλοί μεγάλα επαγγέλλονται, μηδέ μικρά ποιήσαι δυνάμενοι» (Αίσωπος)
Δηλ. Πολλοί υπόσχονται μεγάλα πράγματα, ενώ δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα μικρά!!!!!”

Αφήστε μια απάντηση