Ο Σωτήρης από την Περαία

Ο Σωτήρης από την Περαία

Ο δικός μας Σωτήρης Αποστολίδης…

“Όλον αυτόν τον καιρό απευθύνθηκα σε σένα πολίτη της Περαίας . Ετσι απλά . Προσπάθησα να καταλάβεις ποιος είμαι . Ποιά είναι η δεοντολογία μου ξεκάθαρα και με ανοιχτά χαρτιά . Δεν στηρίχθηκα ούτε σε γνωριμίες αλλά ούτε και παρακάλεσα ποτέ κανέναν. Χαίρομαι που στον δρόμο πολλοί μου χαμογελούν και λένε …..ο Σωτήρης από την Περαία!

Σας μίλησα με ειλικρίνεια και σεβασμό . Σεβάστηκα ακόμα και τους αντιπάλους μου. Έδειξα κατανόηση ακόμη και σ αυτούς που με κακολογούσαν πισώπλατα χωρίς να με ξέρουν και που δεν είχαν το θάρρος και την ευπρέπεια να με αντιμετοπίσουν ευθέως.

Όμως όποιο κι αν θα είναι το αποτέλεσμα για μένα , ένα πράγμα μου δίνει ικανοποίηση. Πως ότι κι αν είπα , ότι κι αν έδειξα είναι η δική μου αλήθεια χωρίς να μασώ τα λόγια μου . Χωρίς αλλοιώσεις , χωρίς περιστροφές. Πρόσφερα ένα μικρό δείγμα των γνώσεών μου και θα συνεχίσω να προσφέρω είτε έτσι είτε αλλιώς . Με αγάπη για τον τόπο που μεγάλωσα. Κι αυτό γιατί θέλω μετά τις 8 του Οκτώβρη να μπορώ να σας κοιτώ στα μάτια με αξιοπρέπεια , ήθος και ειλικρίνεια.

Σας εύχομαι καλή ψήφο ύστερα από περίσκεψη και λογική.

Με πολύ αγάπη…..”

Αφήστε μια απάντηση