Ο “πόλεμος” Χατζηβαλάση-Μισαλέμη και ο… μουστακαλής λύκος!

Ο “πόλεμος” Χατζηβαλάση-Μισαλέμη και ο… μουστακαλής λύκος!

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει τα δύο τελευταία 24ωρα μεταξύ του επικεφαλής της παράταξης “Δράση Πολιτών”, Γιώργου Χατζηβαλάση και του αντιδημάρχου Υγείας, Ιωσήφ Μισαλέμη για την Τουριστική Επιχείρηση του Δήμου Θερμαϊκού η οποία έχει κλείσει και στην οποία ήταν προϊστάμενος ο κ. Μισαλέμης.

Ολα ξεκίνησαν κάπως έτσι μετά από την παρακάτω ανάρτηση του Γιώργου Χατζηβαλάση:

“Επί δημαρχίας Αλεξανδρή ιδρύθηκε η «Τουριστική Επιχείρηση Θερμαϊκού» με σκοπό την τουριστική προβολή του δήμου μας. Πρόεδρος της Επιχείρησης επί δημαρχίας Μαυρομάτη τοποθετήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος, παιδίατρος Ιωσήφ Μισαλέμης, με μια όχι ευκαταφρόνητη αμοιβή.

Η επιχείρηση αυτή δεν πήγε καλά! Από τον πρώτο χρόνο της διοίκησης Μισαλέμη φαινόταν ότι πάει στα βράχια. Τον τρίτο χρόνο αναγκάστηκε να σταματήσει τη λειτουργία της, αφού -όπως έλεγε ο ίδιος ο πρόεδρος της- …«δεν κάναμε τίποτα»! Μια βδομάδα λοιπόν πριν την αναστολή των εργασιών της ο πρόεδρος του ΔΣ, έσπευσε να εισπράξει περί τις 25.000 € ως αμοιβή για τις υπηρεσίες -που όπως έλεγε ο ίδιος- δεν προσέφερε, αφήνοντας απλήρωτους όλους τους προμηθευτές…….ήρθε προχτές στο δημοτικό συμβούλιο η αποτίμηση των χρεών της επιχείρησης, τα οποία καλείται να αναλάβει ο δήμος, δηλ να πληρώσουμε μέσω των φόρων όλοι οι πολίτες του δήμου. Ξεφυλλίζοντας λοιπόν την ανάλυση αυτή, βγήκα έξω από τα ρούχα μου, όταν μέσα σε 210.000€ χρέη είδα την εγγραφή : ΜΙΣΑΛΕΜΗΣ ΙΩΣΗΦ ΑΜΟΙΒΕΣ ΔΣ 29.780€ πέραν των 25.000€, που ήδη έχει εισπράξει!!!”

Το σχόλιο Χατζηβαλάση προκάλεσε την έκρηξη του Ιωσήφ Μισαλέμη ο οποίος απάντησε, κάνοντας λόγο και για έναν… μουστακαλή λύκο!

Τι γίνεται ρε παιδιά;

Αφήστε μια απάντηση