Ο Νίκος Καραγιαννίδης για τον Ιωάννη Καπποδίστρια: ” Ο μεγαλύτερος πολιτικός στην Ελλάδα”

Ο Νίκος Καραγιαννίδης για τον Ιωάννη Καπποδίστρια: ” Ο μεγαλύτερος πολιτικός στην Ελλάδα”

Ενα πορτρέτο του Ιωάννη Καποδίστρια, έδωσε την ευκαιρία στο Νίκο Καραγιαννίδη να γράψει δυο κουβέντες για τον Μέγιστο των Ελλήνων.

Ιδού η ανάρτηση του υποψηφίου βουλευτή του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”, του Φαίδωνα Βόβολη:

“Όταν αντίκρισα αυτή την όμορφη ζωγραφιά στα Λαγυνά του Δήμου Λαγκαδά σκέφτηκα αμέσως και ζήτησα από την συνεργάτη μου να με βγάλει μια φωτογραφία χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ο Ιωάννης Καποδίστριας ήταν ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος, έβαλε τα θεμέλια αυτού του κράτους, αδαμάντινος χαρακτήρας, ο μεγαλύτερος πολιτικός στην Ελλάδα και ένας κορυφαίος διπλωμάτης της εποχής!

Μακάρι και σήμερα να είχαμε τέτοια γνήσια παλικάρια που θα υπερασπίζονταν την χώρα χωρίς συμφέροντα αλλά θα υπερασπίζονταν την Ελλάς γνήσια, καθαρά, ελεύθερα και δημοκρατικά!

Ήρθε η ώρα της αλλαγής αγαπητοί μου φίλοι. Ήρθε η ώρα να ενώσουμε την δυνάμεις μας, να στηρίξουμε όλοι μαζί το κίνημα του Φαιδων Βοβολης – Ελεύθεροι Ξανά και να κάνουμε την αλλαγή. Η ώρα πλησιάζει!

Ερχόμαστε όχι για ατομικές φιλοδοξίες αλλά για να δουλέψουμε σκληρά για αυτή την χώρα του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα! Να γίνει η Ελλάς πάλι Ελληνική και να γίνει αυτή η χώρα πρότυπο παγκόσμιας κληρονομιάς! Γιατί αυτό της αρμόζει και αυτό της πρέπει!
Εμπιστευτείτε μας θα τα καταφέρουμε! Ερχόμαστε!”

Αφήστε μια απάντηση