Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Φεύγει ο “Μπάλλος”…

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Φεύγει ο “Μπάλλος”…

Αισιόδοξα μηνύματα από την πρόγνωση του Μιχάλη Σιούτα…

Η κακοκαιρία θα συνεχισθεί έως το απόγευμα με συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη δυτική Στερεά, την Ήπειρο, το νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο, την Κρήτη και έως το βράδυ στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Άνεμοι: Δυτικοί 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά από 4 έως 18, στα δυτικά και νότια από 8 έως 22 και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 25 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη το πρωί βροχές και σποραδικές καταιγίδες, από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι άνεμοι Βοριάδες 3-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές στα βόρεια. Οι άνεμοι Νοτιάδες 4-6, από το απόγευμα Δυτικοί 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 16 έως 22 βαθμούς.

 

Κυριακή 17-10-2021

Εξασθένιση της κακοκαιρίας με σταδιακή βελτίωση του καιρού στη βορειοδυτική χώρα και το ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα παροδική συννεφιά, με τοπικές βροχές στη νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, με τις μέγιστες τιμές στη βόρεια Ελλάδα τους 17-19 και στην υπόλοιπη χώρα στους 22-24 βαθμούς.

 

 

Αφήστε μια απάντηση