Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Τοπικές βροχές ή καταιγίδες μόνο σήμερα

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου: Τοπικές βροχές ή καταιγίδες μόνο σήμερα

Η πρόγνωση για τον καιρό του Σαββατοκύριακου από τον Μιχάλη Σιούτα:

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με παροδική συννεφιά και λίγες βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και το μεσημέρι-απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και της Εύβοιας.

Άνεμοι: Δυτικοί 4-5 Μποφόρ, στο νότιο Αιγαίο έως 6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 12 έως 35, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 18 έως 37, στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα από 19 έως 34, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 22 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη παροδική συννεφιά με τοπικές βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι-απόγευμα. Οι άνεμοι Νοτιάδες 2-3 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς.

Στην Αττική αίθριος, άνεμοι Δυτικοί, το απόγευμα Νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 23 έως 35 βαθμούς.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-8-2021

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές, Εξαίρεση τις πρωινές ώρες οι τοπικές βροχές ή λίγες καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και το απόγευμα στα ορεινά της Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι Δυτικοί-Βορειοδυτικοί 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει με μέγιστες τιμές στα βόρεια ηπειρωτικά τους 32-34, στα κεντρικά και νότια τους 34-36 και στα νησιά τους 31-33 βαθμούς Κελσίου.

Αφήστε μια απάντηση