Ο καιρός του Σαββατοκύριακου σε Περαία, Μηχανιώνα και Επανομή: Και ήλιος και βροχή…

Ο καιρός του Σαββατοκύριακου σε Περαία, Μηχανιώνα και Επανομή: Και ήλιος και βροχή…

Αστατος, αλλά ήπιος θα είναι ο καιρός στην περιοχή μας, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, αλλά και πιθανότητα βροχής, κυρίως σήμερα μέχρι το βράδυ.

Πιο αναλυτικά:

Στην Περαία: Συννεφιά με πιθανή βροχή περιλαμβάνει το καιρικό “μενού”. Οι άνεμοι ισχυροί νοτιοανατολικοί έως 7 μποφόρ (σήμερα-κοπάζουν αύριο), η υγρασία στο 77% και η θερμοκρασία εώς 16 βαθμούς και πτώση με 12 βαθμούς Κελσίου αύριο Κυριακή.

Στην Μηχανιώνα: Παρόμοιες με την Περαία οι καιρικές συνθήκες, με ασθενή βροχή τις νυχτερινές ώρες και λίγο καλύτερη θερμοκρασία την Κυριακή, καθώς το θερμόμετρο θα δείξει τους 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Επανομή: Βροχή κατά διαστήματα το Σάββατο και καθαρός ουρανός την Κυριακή. Θερμοκρασία εώς 15 βαθμούς σήμερα, εως 12 αύριο.

Στην εξέλιξη του καιρού, από τη Δευτέρα και μετά έρχεται, πια, θερμοκρασιακά ο χειμώνας με τον υδράργυρο να κάνει βουτιά ακόμη 5 βαθμών και να μην ξεπερνά όλη την εβδομάδα στην περιοχή μας τους 9 βαθμούς Κελσίου, χωρίς όμως ιδιαίτερα φαινόμενα, αν εξαιρέσει κανείς την βροχή της Τρίτης.

Αφήστε μια απάντηση