Ο καιρός της εβδομάδας: Υπομονή μέχρι την Πέμπτη-Ερχεται Ανοιξη…

Ο καιρός της εβδομάδας: Υπομονή μέχρι την Πέμπτη-Ερχεται Ανοιξη…

Η πρόβλεψη από τον Μιχάλη Σιούτα:

Λιακάδες στη βόρεια και δυτική χώρα, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα συννεφιά, τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και σε χαμηλότερα υψόμετρα κυρίως στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική-ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4-5, στο Αιγαίο τοπικά έως θυελλώδεις 6-8 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια και κεντρική χώρα από -6 έως 9, στη δυτική και νότια και στις νησιωτικές περιοχές από -2 έως 12 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, οι άνεμοι Βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 22-23/3/2022

Συννεφιά σ’ όλη τη χώρα, με βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και σε χαμηλότερο υψόμετρο στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Πελοπόννησο και την Κρήτη. Οι άνεμοι Βοριάδες 4-6, στο Αιγαίο θυελλώδεις 7-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα με παγετό στα ηπειρωτικά, στη βόρεια και κεντρική χώρα από -6 έως 10, στις υπόλοιπες περιοχές από -2 έως 12 βαθμούς.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24-27/3/2022

Ανοιξιάτικος καιρός σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση την Πέμπτη η Κρήτη με λίγες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από την Παρασκευή ημέρα της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου έως την Κυριακή λιακάδες με άνοδο της θερμοκρασίας. Οι άνεμοι Βορειοδυτικοί 4-6 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 3 έως 18-20 βαθμούς!

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση