Ο καιρός της εβδομάδας: Συνεχίζονται οι λιακάδες, αλλαγή από την Πέμπτη με βροχές

Ο καιρός της εβδομάδας: Συνεχίζονται οι λιακάδες, αλλαγή από την Πέμπτη με βροχές

Η πρόβλεψη για τον καιρό της εβδομάδας ο οποίος αναμένεται αρκετά καλός, από τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Καλός καιρός, ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά σ΄ όλη τη χώρα. Άνεμοι: στο Ιόνιο μεταβλητοί 3-4, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: στα βόρεια ηπειρωτικά από 4 έως 24, στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 10 έως 28 και στις νησιωτικές περιοχές από 16 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος, το πρωί αυξημένη υγρασία με περιορισμένη ορατότητα. Οι άνεμοι ασθενείς 2-3 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 13 έως 24 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 5-6/10/2021

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σ’ όλη τη χώρα. Εξαίρεση, την Τετάρτη το Ιόνιο και η Ήπειρος με βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Ιόνιο Νοτιάδες 3-5 Μποφόρ και στο Αιγαίο Βοριάδες 4-6, τοπικά έως 7 Μποφόρ. Οι μέγιστες θερμοκρασίες στους 26-28 βαθμούς.

ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-8/10/2021

Αλλαγή του καιρού από τη βορειοδυτική Ελλάδα με συννεφιά, βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές ηλιοφάνεια με παροδική συννεφιά. Οι άνεμοι Νοτιάδες στα πελάγη 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση με τις μέγιστες τιμές στους 23-25 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση