Ο καιρός της εβδομάδας: Λίγες βροχές στις αρχές, καλοκαίρι από την Τετάρτη με νέα άνοδο της θερμοκρασίας

Ο καιρός της εβδομάδας: Λίγες βροχές στις αρχές, καλοκαίρι από την Τετάρτη με νέα άνοδο της θερμοκρασίας

Η πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο, Μιχάλη Σιούτα:

Σχεδόν αίθριος στις περισσότερες, εξαίρεση τις πρωινές ώρες με τοπικές μπόρες η κεντρική-ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, το βόρειο Αιγαίο, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η Εύβοια και από το βράδυ η ανατολική Πελοπόννησος.

Άνεμοι: Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ.

Θερμοκρασίες: Στη βόρεια Ελλάδα από 14 έως 30, στη δυτική, κεντρική και νότια από 18 έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι Βοριάδες 4-5 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 19 έως 29 βαθμούς

ΤΡΙΤΗ 13-9-2022

Καλός καιρός σε όλη τη χώρα, εξαίρεση η ανατολική ηπειρωτική χώρα, οι Σποράδες και η Κρήτη με συννεφιά και τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 4-6, στα Δωδεκάνησα τοπικά ισχυροί έως 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει με μέγιστες τιμές στους 29-32 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14-16/9/2022

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος σε όλη τη χώρα με τοπικές ομίχλες το πρωί και πρόσκαιρη συννεφιά τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι Βοριάδες μέτριοι 3-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 Μποφόρ, από την Πέμπτη Νοτιάδες στα πελάγη μέτριοι 3-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο με μέγιστες τιμές από την Πέμπτη στους 35-37 βαθμούς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17-9-2022

Αίθριος καιρός σ΄ όλη τη χώρα, αλλαγή από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Νοτιάδες, στα πελάγη μέτριοι 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα με τις μέγιστες τιμές στους 35-37 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση