Ο καιρός της εβδομάδας: Ζέστη…

Ο καιρός της εβδομάδας: Ζέστη…

Η πρόβλεψη του Μιχάλη Σιούτα:

ΣΗΜΕΡΑ

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, το απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά με πιθανές τοπικές μπόρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 21 έως 34-35 βαθμούς.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος, οι άνεμοι Βοριάδες ενισχυμένοι στα ανατολικά 5-7 Μποφόρ και η θερμοκρασία από 23 έως 34-36 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 5-6/7/2022

Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Το μεσημέρι-απόγευμα είναι πιθανές τοπικές μπόρες κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες, μέτριοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει, θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 18 έως 37-38 και στα παραθαλάσσια και στα νησιά θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7-8/7/2022

Την Πέμπτη καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές με λίγες τοπικές μπόρες το μεσημέρι-απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Την Παρασκευή αλλαγή του καιρού στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες, τοπικές μπόρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι Βοριάδες, μέτριοι 4-6 και στο Αιγαίο τοπικά 6-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία την Πέμπτη δεν αλλάζει θα κυμανθεί στα ηπειρωτικά από 18 έως 37-38 και στα παραθαλάσσια και στα νησιά θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη, από το βράδυ της Παρασκευής θα σημειώσει αισθητή πτώση από τη βόρεια Ελλάδα κατά 6-8 βαθμούς.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση