Ο καιρός της εβδομάδας: Βελτίωση από σήμερα, νέα αλλαγή με βροχές και κρύο από την Πέμπτη

Ο καιρός της εβδομάδας: Βελτίωση από σήμερα, νέα αλλαγή με βροχές και κρύο από την Πέμπτη

Η πρόγνωση του Μιχάλη Σιούτα:

Λιακάδα στη βόρεια και δυτική χώρα. Πρόσκαιρη συννεφιά, λίγες βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά στην ανατολική Θεσσαλία, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, το Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Άνεμοι: στο Ιόνιο Ανατολικοί 4-5, στο Αιγαίο Βοριάδες 5-7 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στην ηπειρωτική χώρα από -7 έως 7, στις νησιωτικές περιοχές από 3 έως 10 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια, οι άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς έως μέτριοι 3-4 Μποφόρ και η θερμοκρασία από -1 έως 9 βαθμούς.

ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ 15-16/3/2022

Λιακάδα σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση λίγες τοπικές βροχές την Τρίτη στην Κρήτη και την Τετάρτη στη Θράκη. Τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι την Τρίτη Βοριάδες στο Ιόνιο 3-5, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ, την Τετάρτη Δυτικοί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε άνοδο, στα βόρεια και κεντρικά θα κυμανθεί από -5 έως 14, στα υπόλοιπα από 3 έως 14-15 βαθμούς.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΩΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 17-19/3/2022

Από την Πέμπτη αλλαγή του καιρού στη δυτική και βόρεια Ελλάδα με βροχές, χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά. Την Παρασκευή και το Σάββατο οι βροχές θα επεκταθούν σ΄ όλη τη χώρα, με χιόνια στα ορεινά, στα βόρεια και κεντρικά ημιορεινά και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Οι άνεμοι από Βόρειες διευθύνσεις, θα ενισχυθούν στα πελάγη 6-8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία από την Παρασκευή σε πτώση.

Αφήστε μια απάντηση