Ο καιρός της εβδομάδας: Αστατος με βροχές, βελτίωση από Τετάρτη…

Ο καιρός της εβδομάδας: Αστατος με βροχές, βελτίωση από Τετάρτη…

Η πρόγνωση του Μιχάλη Σιούτα:

ΣΗΜΕΡΑ, συννεφιά με τοπικές βροχές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη στη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο. Την Τρίτη τοπικές βροχές στη Μακεδονία, τη Θράκη, την κεντρική Στερεά, την Εύβοια και το βόρειο το ανατολικό Αιγαίο. Αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια.

Άνεμοι: Βοριάδες-Βορειοανατολικοί, στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες: Στη βόρεια χώρα από 1 έως 17, στην κεντρική από 6 έως 20 και στις υπόλοιπες περιοχές από 7 έως 22-24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα συννεφιά, από το απόγευμα βροχές. Την Τρίτη συννεφιά με βροχές, από το μεσημέρι βελτίωση. Οι άνεμοι μεταβλητοί μέτριοι 4-5 Μποφόρ και θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς.

Στην Αττική τη Δευτέρα ηλιοφάνεια με λίγη συννεφιά, την Τρίτη ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι. Οι άνεμοι Βορειοανατολικοί μέτριοι 3-4 Μποφόρ, και η θερμοκρασία από 9 έως 20 βαθμούς.

ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ, 6-7/4/2022

Καλός καιρός σ΄ όλη σχεδόν τη χώρα, εξαίρεση το μεσημέρι και το απόγευμα πρόσκαιρη συννεφιά με λίγες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. Τοπικές ομίχλες είναι πιθανές τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Ανατολικοί-Νοτιοανατολικοί, στα πελάγη 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο, στα βόρεια και κεντρικά θα φθάσει τους 17-19 βαθμούς, στα δυτικά και νότια τους 19-24 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ, 8-9/4/2022

Καλός καιρός, σ’ όλη τη χώρα γενικά αίθριος με λίγη συννεφιά. Περιορισμένη ή τοπικές ομίχλες τη νύχτα και το πρωί. Οι άνεμοι Δυτικοί-Βορειοδυτικοί στα πελάγη μέτριοι έως ισχυροί 4-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά, στα βόρεια και κεντρικά θα φθάσει έως τους 17-20 βαθμούς, στα δυτικά και νότια έως τους 20-24 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή: makthes.gr

Αφήστε μια απάντηση