Ο Διονύσης Ζάχος σε ένα σπαρταριστό Comedy live show απόψε στο Cielo!!!

Ο Διονύσης Ζάχος σε ένα σπαρταριστό Comedy live show απόψε στο Cielo!!!

Ο Διονύσης Ζάχος εδώ και 22 χρόνια στο χώρο της showbiz, δεν είναι απλά ένας ταλαντούχος ηθοποιός ή ένας εκπληκτικός showman, είναι τα πάντα στη σκηνή! Είναι ένας καλλιτέχνης που τσαλακώνεται…διακωμωδεί…μεταμορφώνεται…μιμείται…και με την ίδια μαεστρία που σε κάνει και γελάς, ταυτόχρονα μπορεί και να σε συγκινεί.

Οι ατάκες του όλα αυτά τα χρόνια έχουν αφήσει ιστορία. Η εφευρετικότητα, τα πειράγματα & η interactive επαφή με το κοινό είναι ασύλληπτα μεταδοτική & ανατρεπτική. Μας έχει χαρίσει πολλαπλές προσωπικότητες & μεγάλες ντίβες μέσα από τα show, όπως Ρένα Βλαχοπούλου Αλίκη Βουγιουκλάκη, Ζωζώ Σαπουτζάκη, Μαρινέλλα, Μοσχολιού, Μούσχουρη, Μελίνα κ.α. Όλες αυτές οι προσωπικότητες μας κλείνουν το μάτι και συνωμοτών μαζί του για ώρες για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα & σε όλο τον πλανήτη! Αλλά δεν σταματά εκεί…η επικαιρότητα συνεχίζεται δυναμικά & τραγελαφικά με Κυριάκο Μητσοτάκη, Παγώνη, Πρίνου, Κατσαφάδου, Κωσταντίνο Εμμανουήλ, Αγγελική Νικολούλη και το ζεύγος Μαυρίκιου Καβογιάννη, Φουρέιρα, Άντζελα Δημητρίου, Σάκη Ρουβά & πολλούς άλλους να μπλέκονται μεταξύ τους κι εμείς να γελάμε ασταμάτητα.

Φέτος η παράσταση λέγεται «Γελάμε δυνατά» & υπόσχεται γέλια μέχρι δακρύων, συγκίνηση και μηνύματα για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι… όπως άλλωστε κλείνει και την παράσταση του με την συγκλονιστική ατάκα…«άνθρωπο με είπανε»…
Μαζι του ο Dj Dimitris Kelemenis. !!

Αυτο το event δεν το χανεις ..

Τηλ Κρατήσεων 2392035651.

Είσοδος 5 Ευρω .
(Μερος των εσόδων θα διατεθούν για Φιλανθρωπικό σκοπό. )

Αφήστε μια απάντηση