Ο Δήμος Θερμαϊκού ζητά την επιστροφή των υγειονομικών σε αναστολή στην εργασία τους

Ο Δήμος Θερμαϊκού ζητά την επιστροφή των υγειονομικών σε αναστολή στην εργασία τους

Με ψήφισμα το οποίο ενέκρινε μέσω του δημοτικού συμβουλίου, ο Δήμος Θερμαϊκού ζητά, επισήμως, την επιστροφή των υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή, εδώ και περίπου 1,5 χρόνο, στην εργασία τους. Πρόκειται για τους υγειονομικούς εκείνους (γιατρούς και νοσηλευτές) που δεν δέχθηκαν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

“Με 21 ψήφους υπέρ και 5 κατά

Εγκρίνει την έκδοση ψηφίσματος, που επέξεργάστηκε η ατύπη Διαπαραταξιακή Επιτροπή για την επεξεργασία & προετοιμασία των υπό έκδοση ψηφισμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο έχει ως ακολούθως :

Ο Δήμος Θερμαικού με το ψήφισμα ζητά την μη περαιτέρω παράταση αναστολής εργασίας για τους υγειονομικούς που δεν έχουν εμβολιαστεί έναντι της COVID-19 και την επιστροφή στα καθήκοντά τους.

Λόγω των πολλαπλών και εξελικτικών μεταλλάξεων της COVID-19, ο ιός μεταδίδεται από όλους προς όλους και μολύνονται όλοι από όλους (ανεξάρτητα αν έχουν κάνει το δώρο της επιστήμης που ονομάζεται εμβόλιο).

Επομένως,η επιστροφή των συγκεκριμένων υγειονομικών πρέπει να γίνει άμεσα για την περισσότερη ενίσχυση και θωράκιση του Δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Ο Δ.Σ. κ. Α. Ζαβέρκοσς, Ι. Βογιατζής, Σ. Αδαμίδης, Ν. Παράσχου και Γ. Λαζαρίδης, μειοψηφούν”

Αφήστε μια απάντηση