“Ο Βασίλης Καρράς αγαπά τον Δήμο Θερμαϊκού και μας στηρίζει…”

“Ο Βασίλης Καρράς αγαπά τον Δήμο Θερμαϊκού και μας στηρίζει…”

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για το ενδεχόμενο ο γνωστός τραγουδιστής, Βασίλης Καρράς, να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Τσαμασλή, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Ο δήμαρχος, βάζει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας το τοπίο, το οποίο, ούτως ή άλλως, καθαρό ήταν, ασχέτως αν κάποιοι θέλησαν να το… θολώσουν:

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος διότι ο Βασίλης Καρράς είναι ένας άνθρωπος της προσφοράς. Και πράγματι, θέλει, χωρίς να το δημοσιοποιεί να είναι κοντά στα προβλήματα του κόσμου, κοντά στα προβλήματα του Δήμου. Ετσι, λοιπόν, συζητήσαμε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Και αυτό γράφτηκε και στην ανάρτησή μου. Δεν γράψαμε ότι είναι υποψήφιος, αλλά το ότι συζητάμε για να είναι!

Αυτό το πήραν κάποιοι σε τηλεοπτικές εκπομπές και λένε ότι διαψεύδεται… Δηλαδή τι διαψεύδεται; Το ότι συζητάμε, λοιπόν, δεν διαψεύδεται καθόλου! Είναι κοντά μας, τον αγαπάμε, μας αγαπάει και βοηθάει τον συνδυασμό μας. Το αν θα είναι, τελικά, υποψήφιος θα το δούμε…

Αλλά και μόνο που μας αγαπάει και μας στηρίζει με ικανοποιεί ιδιαίτερα και τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό!”, δήλωσε ο δήμαρχος.

Αφήστε μια απάντηση