Ο αρχηγός της Νίκης Μεσημερίου ελπίζει στην άνοδο…

Ο αρχηγός της Νίκης Μεσημερίου ελπίζει στην άνοδο…

Αν και απομένουν δύο αγώνες για την συμπλήρωση των μπαράζ της Α’ ζωντανές διατήρησε τις ελπίδες της για μία εκ των δύο προνομιούχων θέσεων του ομίλου η Νίκη Μεσημερίου. Μέσα στην έδρα της και εκμεταλλευόμενη την αρκετά καλή της παρουσία η ομάδα του Μεσημερίου πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Σουρωτή και πλέον θέλει έξι βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια για να ελπίζει σε κάτι. Ο αρχηγός του συλλόγου Βασίλης Γερασίμου, υπογραμμίζει:

Το σημαντικότερο ήταν η επίτευξη της νίκης και οι τρεις βαθμοί

Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος απ’ το γεγονός ότι συνέβαλα κι εγώ στη νίκη της ομάδας μου με ένα γκολ, όμως το σημαντικότερο ήταν η επίτευξη της νίκης και οι τρεις βαθμοί. Πάντοτε προσπαθώ να κοιτάω πρώτα το καλό της ομάδας και έπειτα την προσωπική μου εμφάνιση κι αυτό νομίζω πως κάνουν όλοι μου οι συμπαίκτες.

Σίγουρα θα ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω

Γενικά σαν χαρακτήρας δύσκολα θα πω πως είμαι ικανοποιημένος από τις προσωπικές μου εμφανίσεις και πάντα ζητάω το κάτι παραπάνω. Θεωρώ πως με τη χθεσινή μου απόδοση έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι για την επίτευξη της νίκης κι αυτό είναι σημαντικό. Η σεζόν γενικά κύλησε δύσκολα για όλους τους αθλητές με την όλη κατάσταση. Σίγουρα θα ήθελα να δώσω κάτι παραπάνω στην ομάδα, όμως το γεγονός ότι η πορεία μας στο πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλή με κάνει χαρούμενο.

Ο πρόεδρος και ο προπονητής έχουν βασιστεί σε ένα πλάνο όλα αυτά τα χρόνια

Η ομάδα έχει αποδείξει καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ότι έχει ποιότητα και είναι μια απ’ τις καλύτερες του ομίλου. Ο πρόεδρος και ο προπονητής έχουν βασιστεί σε ένα πλάνο όλα αυτά τα χρόνια, διατηρώντας έναν κορμό ποδοσφαιριστών και πλαισιώνοντας τον με φιλόδοξα και ταλαντούχα παιδιά απ’ την ακαδημία. Το ευχάριστο κλίμα στ’ αποδυτήρια, σε συνδυασμό με την αμέριστη στήριξή τους, έχει δημιουργήσει ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό σύνολο.

Με τη χθεσινή μας νίκη κάναμε ένα μικρό βήμα προς τον στόχο

Η βαθμολογία, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί στην παρούσα φάση, μας δίνει λίγες πιθανότητες να καταλάβουμε μία εκ των δύο θέσεων που είτε θα μας οδηγήσουν στην απευθείας άνοδο είτε στα μπαράζ, όμως θα δώσουμε τα πάντα για να τις εξαντλήσουμε. Με τη χθεσινή μας νίκη κάναμε ένα μικρό βήμα προς τον στόχο. Τώρα πρέπει να δώσουμε ακόμα δύο μάχες με πολύ δύσκολους αντιπάλους και να πάρουμε ισάριθμες νίκες. Αν συμβεί αυτό, πιστεύω ότι υπάρχουν ελπίδες και τότε θα μιλάμε για ένα σπουδαίο επίτευγμα.

Πηγή: goalpress.gr

Αφήστε μια απάντηση