Ο Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχθηκε τον Κώστα Καραμανλή στην Περιφέρεια

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχθηκε τον Κώστα Καραμανλή στην Περιφέρεια

Συνάντηση στο κτήριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη δυτική Θεσσαλονίκη είχαν σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξενάγησε τον κ. Καραμανλή στο κτήριο το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός επισκέφτηκε για πρώτη φορά, ενώ τον ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης των τριών διατηρητέων κτηρίων στον προαύλιο χώρο όπου στεγάζεται το νέο συνεδριακό κέντρο και θα γίνονται οι συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ακολούθησε προσωπική συζήτηση των δυο ανδρών στο γραφείο του περιφερειάρχη, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες έγινε εκτίμηση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών, ανάλυση της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας και ενημέρωση από τον κ. Τζιτζικώστα για το σχέδιο της διοίκησής του για την Κεντρική Μακεδονία την επόμενη πενταετία. Έμφαση δόθηκε στο εμβληματικό έργο της ανάπλασης, ενοποίησης και ανάδειξης του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης. Ο περιφερειάρχης υπογράμμισε εξάλλου ότι ο κ. Καραμανλής δεν έπαψε ποτέ να ενδιαφέρεται για τη Θεσσαλονίκη και να βοηθά στην προώθηση των έργων που έχει ανάγκη ο τόπος.

Ο κ. Καραμανλής συνεχάρη τον κ. Τζιτζικώστα για την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την πρώτη Κυριακή και μάλιστα με ποσοστό άνω του 60% και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η τετ α τετ συνάντηση διήρκεσε πάνω από μία ώρα.

Πηγή: voria.gr

Αφήστε μια απάντηση