Ο Αντώνης Ζαβέρκος στο Προσυνέδριο της ΝΔ

Ο Αντώνης Ζαβέρκος στο Προσυνέδριο της ΝΔ

Στο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, βρέθηκε ο Αντώνης Ζαβέρκος. Επί της ουσίας ο κ. Ζαβέρκος εκπροσώπησε και την περιοχή μας σε αυτό το πολύ σημαντικό ραντεβού, καθώς μιλάμε για το προσυνέδριο του κυβερνώντος κόμματος.

Με την ιδιότητα του αντιπροέδου Δ.Ε.Ε.Π – Β’ Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης, ο κ. Ζαβέρκος, είχε επαφές και συζητήσεις με υπουργούς, κομματικά στελέχη και ανθρώπους του περιβάλλοντος του Πρωθυπουργού, προωθώντας σημαντικά ζητήματα.

“Μπαίνοντας κανείς στο Προσυνέδριο του Βελλιδείου, αντίκρυζε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, μήνυμα εξαιρετικά αισιόδοξο για το κόμμα και τον τόπο!”, είπε στο BestCity.gr ο κ. Ζαβέρκος και συνέχισε: ” Οπως είπε και ο Πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, η ΝΔ κλήθηκε να αντιμετωπίσει ζητήματα που δεν τα προκάλεσε η ίδια και παρ΄ όλα αυτά ανταποκρίθηκε στον μέγιστο βαθμό. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, διότι βλέπω πως έχουν δρομολογηθεί έργα εκατομμυρίων ευρώ για όλη την Βόρεια Ελλάδα, ενώ και το μετρό της Θεσσαλονίκης θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στο 2025″, υπογράμμισε.

Αφήστε μια απάντηση