Οργή Χατζηβαλάση: ” Ενας τυχαίος κονδυλοφόρος έφτιαξε ένα ρυπαρό δημοσίευμα”

Οργή Χατζηβαλάση: ” Ενας τυχαίος κονδυλοφόρος έφτιαξε ένα ρυπαρό δημοσίευμα”

Την οργή του πρώην δημοτικού συμβούλου και αρχηγού της παράταξης “Δράση Πολιτών”, Γιώργου Χατζηβαλάση, προκάλεσε ένα δημοσίευμα που τον εμφανίζει ως υποψήφιο “Συμπαραστάτη του Δημότη”. Ο ίδιος με ανάρτησή του ξεκαθαρίζει τα πράγματα:

“Χτες το βράδυ, μου κοινοποίησε ένας φίλος την ανάρτηση τοπικού site, που με εμφάνιζε ως υποψήφιο για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και του Επαγγελματία. Δεν με πείραξε το αναληθές του δημοσιεύματος. Περισσότερο με ενόχλησε το απαξιωτικό ύφος που επεφύλασσε ενάντια σε ανθρώπους με σημαντικές σπουδές, ήθος και προσφορά στη κοινωνία, ένας τυχαίος κονδυλοφόρο, που προσπάθησε να τους μειώσει εν συνόλω, για να στηρίξει κάποιες δικές του σκοπιμότητες.

Δεν βγήκα ποτέ να προβάλλω τον εαυτό μου, παρά μόνο στον βαθμό που ήταν απαραίτητο, για να στηρίξω την ενασχόληση μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Για να βάλλουμε, όμως, τα πράγματα στη θέση τους, αναγκάζομαι σήμερα να το κάνω, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ, απαντώντας σ’ αυτό το ρυπαρό δημοσίευμα.

Σε ό,τι με αφορά- δεν είμαι “απόφοιτος” αλλά πτυχιούχος οικονομολόγος του Οικονομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και τελειόφοιτος του Νομικού Τμήματος της ίδιας Σχολής.
Στα φοιτητικά μου χρόνια δεν καθόμουν. Από την ηλικία των 18 ετών δούλευα και σπούδαζα! Δραστηριοποιήθηκα στον εμπορικό, βιοτεχνικό και βιομηχανικό κλάδο. Ίδρυσα μια ατομική, δυο εταιρικές επιχειρήσεις και μια Ανώνυμη Εταιρεία διεθνούς εμπορίου και προμήθειας υλικών στον Ελληνικό Στρατό.

Σε ηλικία 29 ετών προσλήφθηκα μετά από δημόσιο διαγωνισμό (δεν διορίστηκα) ως Διευθυντής στον μεγαλύτερο Οργανισμό της Β. Ελλάδας και στα 40 χρόνια της υπηρεσίας μου διετέλεσα Διευθυντής Διοικητικού Συμβουλίου & Γενικής Διευθύνσεως, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού, Διοικητικός Διευθυντής, Διευθυντής ΕΚΕΣΥΦ, Προϊστάμενος του Τμήματος Ελέγχου της Διεύθυνσης Διασφάλισης Εσόδων, ενώ είχα υπό την εποπτεία μου και τα δύο ανεξάρτητα Τμήματα της Μηχανογράφησης και του Ασφαλιστικού Κεφαλαίου.

Συνδικαλιστικά, διετέλεσα επί μια 10ετία πρόεδρος του αρχαιότερου Σωματείου Αυτοκινητιστών της χώρας μας (έτος ιδρύσεως 1927) και εκλεγμένος αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Επαγγελματίων Εμπόρων.

Την προηγούμενη τετραετία εκλέχτηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας ως αρχηγός της Δημοτικής Παράταξης «ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ», για την δραστηρίοτητα της οποίας αισθάνομαι ιδιαίτερη περηφάνια.

Συνταξιοδοτήθηκα πρόσφατα μετά απο 40 χρόνια Ασφάλισης στον ΕΦΚΑ Μισθωτών και 35 χρόνια στον ΕΦΚΑ Ελευθέρων Επαγγελματιών (όπως φαίνεται και από την ιστορική βεβαίωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, που βρίσκεται αναρτημένη στο πρώτο σχόλιο.
Όλα αυτά, θα μπορούσε να τα πληροφορηθεί οποιοσδήποτε με ένα απλό τηλεφώνημα, ενώ ήταν σε γνώση του συντάκτη και η προ έξι μηνών δήλωση μου σε ζωντανή δική του εκπομπή, ότι «αν δεν επανεκλεγώ, θα ιδιωτεύσω». Αυτός, όμως, επέλεξε την εξυπηρέτηση των δικών του σκοπιμοτήτων.

Παρακαλώ μην ασχολείστε πλέον μαζί μου και μην με εμπλέκετε στα μικροπολιτικά σας παιχνίδια. Είναι ο κύριος λόγος, που με οδήγησε στην απόφαση να μείνω μακριά από αυτό που αποκαλείται σημερα “πολιτική”. @highlight”

*Για την αποφυγή παρεξηγήσεων το τοπικό site στο οποίο αναφέρεται ο κ. Χατζηβαλάσης ΔΕΝ είναι το δικό μας.