Ολο το χρονικό της… αποκαθήλωσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολο το χρονικό της… αποκαθήλωσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πάγωσε» το πανελλήνιο μετά την αποκάλυψη ότι ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για σχεδόν 3 χρόνια ανέβαζε σε πλατφόρμες με πορνογραφικό υλικό χιλιάδες φωτογραφίες αλλά και αναρίθμητα βίντεο με προσωπικές στιγμές του ιδίου και της πρώην συντρόφου του χωρίς τη συναίνεσή της.

H καταγγελία μιας 30χρονης γυναίκας, πρώην συντρόφου του παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα, Στάθη Παναγιωτόπουλου έφερε τα πάνω κάτω.

Σε μήνυσή της υποστηρίζει ότι ο επί 2 χρόνια σύντροφός της, ανέβαζε βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες από προσωπικές τους στιγμές σε πορνογραφικές ιστοσελίδες χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό.

«Έκανα μία απαράδεχτη πράξη εις βάρος ενός ανθρώπου που δε με είχε βλάψει. Έκανα αυτήν την πράξη υπό την επήρεια κακής συγκυρίας χωρίς καμία πρόθεση να γράψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μία τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ, και αντιμετωπίζω τις συνέπειες», είπε ο παρουσιαστής για το θέμα.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επέλεξε να απαντήσει με μια γραπτή δήλωση. Μια δήλωση παραδοχής.

«Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα, δεν περνάει ούτε μία ημέρα από σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως».

«Επί της ουσίας παραδέχεται τις πράξεις που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ότι του αποδίδονται. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να χαρακτηριστεί απερισκεψία. Και σαν άνθρωπος και σαν δικηγόρος και σαν γυναίκα ειλικρινά δεν ξέρω πως μια συγγνώμη μπορεί να αποκαταστήσει αυτά που έγιναν», απάντησε η συνήγορος της 30χρονης.

Όπως είπε η δικηγόρος της στο MEGA, η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να ξεπεράσει όσα τις έχουν συμβεί.

«Βρισκόταν και βρίσκεται ψυχολογικά σε δύσκολη θέση από τότε που ξεκίνησε η ιστορία και από τότε που ξεκίνησαν νομικά οι ενέργειες. Ντρέπεται, σκέφτεται αν την αναγνωρίζουν από ένα άτομο που είχε προσωπικές σχέσεις και υπήρχε τότε εκτίμηση και εμπιστοσύνη».

Σοκ στο Ράδιο Αρβύλα
«Δεν γνωρίζαμε τίποτα παρότι η υπόθεση ήταν από το ’18. Ανακοίνωσα στον Στάθη ότι διακόπτουμε τη συνεργασία μας»

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε από την εκπομπή το τέλος της συνεργασίας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και τη συμπαράσταση όλων με μελών στην 30χρονη.

«Είμαστε και γονείς ξέρετε. Εγώ είμαι 47 χρονών, έχω τρία παιδιά, έχω δύο κόρες, η μία 21 και η άλλη 18. Θα μπορούσε να είναι προφανώς μία κοπέλα που θα της είχε συμβεί κάτι τέτοιο και δε θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου, πώς θα αντιδρούσα σαν πατέρας αυτής της κοπέλας», είπε από τη μεριά του ο Χρήστος Κιούσης.

Η κοπέλα γνώρισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο στην Αλόννησο το 2016. Η σχέση τους κράτησε σχεδόν 2 χρόνια αλλά όπως καταγγέλλει η ίδια, ο παρουσιαστής άρχισε από τις πρώτες ημέρες να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες τους σε πορνογραφικά site.

Το 2018 έμαθε τι γινόταν από μια φίλη της και ξεκίνησε τις μηνύσεις.

Ο τηλεοπτικός σταθμός που φιλοξενεί την εκπομπή καταδίκασε πράξεις σαν και αυτήν που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Αφήστε μια απάντηση