“Ολα για όλα” σε Επανομή και Αγγελοχώρι

“Ολα για όλα” σε Επανομή και Αγγελοχώρι

Πολύ κρίσιμη είναι η σημερινή ποδοσφαιρική Κυριακή, αναφορικά με την επίτευξη των αγωνιστικών στόχων των ομάδων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ στα οποία μετέχουν. Επί της Αναγέννηση Επανομής (στον απόλυτο βαθμό) και Κεραυνός Αγγελοχωρίου (κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό) τα παίζουν “όλα για όλα”, κόντρα σε Αχιλλέα Τριανδρίας και Ατρόμητο Αγ. Αντωνίου, αντίστοιχα.

Για την Α1, στο γήπεδο της Επανομής, η Αναγέννηση δεν πρέπει να χάσει από τον Αχιλλέα, αν θέλει να περάσει στη διαδικασία των μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Το ματς είναι δύσκολο, θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σίγουρα θα υπάρχει άγχος. Ομως οι “πρασινοκίτρινοι” κρατούν την τύχη στα χέρια τους!

Στην Α΄ κατηγορία, αρχίζουν τα play offs, με το μεγάλο παιχνίδι να διεξάγεται στο Αγγελοχώρι, ανάμεσα στον πρώτο Κεραυνό και τον δεύτερο Ατρόμητο Αγ. Αντωνίου. Η στήριξη προς τον “Αγιαξ” πρέπει να δοθεί απλόχερα από τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας.

Στη Σουρωτή, η Νίκη Μεσημερίου θα έχει δύσκολο έργο, απέναντι στον φιναλίστ του Κυπέλλου, Ορφέα. Ομως η ομαδα του Τάσου Μιχαηλίδη δεν έχει άγχος και αυτό είναι σημαντικό.

*Και τα τρία ματς ξεκινούν στις 17:00

Για την Β΄ κατηγορία, στις 11:30, ο Αχιλλέας Περαίας υποδέχεται τον Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Στο μπάσκετ, στις 5 το απόγευμα ο Ζέφυορος υποδέχεται στο κλειστό της Περαίας, την Γαλάτιστα, ενώ στο βόλεϊ στις 8 το βράδυ, στο κλειστό του “Αινεία” η γυναικεία ομάδα του Ποσειδώνα Μηχανιώνας παίζει με τον ΒΑΟ για το Κύπελλο της ΕΠΕΣΘ.

Αφήστε μια απάντηση