ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ! Αγώνας μια κατηγορία σήμερα για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου-Φινάλε για Αχιλλέα Περαίας

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ! Αγώνας μια κατηγορία σήμερα για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου-Φινάλε για Αχιλλέα Περαίας

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Στις 5 το απόγευμα, στο γήπεδο της Πυλαίας, θα διεξαχθεί το μπαράζ με τον Μακεδονικό Λητής ο νικητής του οποίου θα ανέλθει στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κόντρα στο άδικο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αλλά και κόντρα στα “κάτεργα” του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο “Αγιαξ” είναι αποφασισμένος να υπερπηδήσει σήμερα το εμπόδιο του Μακεδονικού Λητής και να ανέλθει στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Το δίκαιο πρέπει να γίνει πράξη και ο Κεραυνός να πανηγυρίσει αυτό που δικαιούται και αυτό για το οποίο πάλεψε και βγήκε ΠΡΩΤΟΣ κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ολα τ΄ άλλα είναι απλώς ιστορίες για να περνάει η ώρα.

Το ευχάριστο για τον προπονητή, Ευθύμη Σολομωνίδη, είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και πως όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι πεισμωμένοι για την επιτυχία!

ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΡΑΙΑΣ

Ενα μικρό θαύμα θα επιδιώξει να πετύχει ο Αχιλλέας Περαίας στην τελευταία αγωνιστική των play offs της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣΜ, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στο νοκ άουτ μπαράζ για την άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Κι αυτό, διότι έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η ομάδα της Περαίας θα πρέπει να κερδίσει εκτός έδρας, στις 11:00, το “θηρίο” του ομίλου, Ολυμπιακό Θεσσαλονίκης (πάντως θα είναι παντελώς αδιάφορος σε αυτό το ματς, καθώς έχει βγει κατηγορία) ή να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα απ΄ αυτό που θα φέρουν οι Σούτερς κόντρα στην ΑΕ Χαριλάου.

Aκόμα και σε ισοβαθμία ευνοούνται οι Σούτερς, συνεπώς τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του Αχιλλέα.

Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία…

Αφήστε μια απάντηση