Οι φίλοι είναι πάντα μαζί!

Οι φίλοι είναι πάντα μαζί!

Είναι απορίας άξιον η μη εκλογή του Σωτήρη Αποστολίδη.
Από πηγές που έχουμε από τον κοινωνικό του περίγυρο είναι , πως το δυσμενές γι’ αυτόν αποτέλεσμα το αντιμετωπίζει εν πλήρη ηρεμία και ωριμότητα.

” Θεωρώ πως το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο κακό αν κρίνω από το γεγονός πως έκανα ένα μπάσιμο προεκλογικό χωρίς να έχω στήριξη από πουθενά. Προσπάθησα όσο ήταν δυνατό και ίσως και με λίγο υπερβολή ένα , άνευ προηγουμένου για υποψήφιο τοπικό σύμβουλο , επιθετικό social promotive marketing , διότι απευθύνθηκα ανοιχτά σε άγνωστο κόσμο , ώστε να καταλάβει ποιος είμαι και μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι δυνατότητές μου. Οπότε για πρώτη φορά νομίζω πως το εγχείρημα πέτυχε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα”, όπως επισημαίνει ο ίδιος.

Μάθαμε επίσης πως πριν από μέρες έλαβε πρόταση από το εξωτερικό . Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Εάν όμως αυτό αληθεύει τότε πιστεύουμε ακράδαντα πως θα είναι μια σημαντική απώλεια για την Περαία , αλλά και για τον δήμο Θερμαϊκού γενικότερα.

Το όραμα για τα νέα κοιμητήρια , το νέο οστεοφυλάκιο , το θέατρο , το διασυλλογικό φεστιβάλ χορευτικών ομάδων , θα χάσουν τον βασικό τους οραματιστή και υποστηριχτή.

Ας ελπίσουμε πως δεν αληθεύουν οι φήμες και ο Σωτήρης της Περαίας θα μείνει κοντά μας πλάι στον καλό του φίλο και νυν δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή .

Με συγκινητικό τρόπο αναρτήθηκε το ευχαριστήριο μήνυμα του Σωτήρη προς όλους εκείνους που τον τίμησαν με την ψήφο τους , που ξεπέρασαν τις συντεχνιακές και συγγενικές δεσμεύσεις και τον εμπιστεύθηκαν.

Κλείνοντας ανάρτησε φωτογραφία με τον δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή γράφοντας πως
“Οι φίλοι είναι πάντα μαζί”.
Και όπως τόνισε σε μία ερώτηση μας , από προηγούμενη συνέντευξή του
” Ο δήμαρχος στην ανάγκη φαίνεται. Ναι στην ανάγκη φαίνεται.
Αλλά κι ο καλός φίλος στην ανάγκη φαίνεται” .

Σωτήρη σου ευχόμαστε να παραμείνεις ένας άνθρωπος χρήσιμος για την Περαία και να είσαι πάντα ο αρωγός των οραμάτων σου και των γενικότερων προσπαθειών εξέλιξης του Δήμου Θερμαϊκού. Καλή συνέχεια λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται……

Αφήστε μια απάντηση