Οι τελευταίες στιγμές του Χάρη Πάστρα πριν σκοτωθεί ακαριαία

Οι τελευταίες στιγμές του Χάρη Πάστρα πριν σκοτωθεί ακαριαία

Στο φως έρχονται λεπτομέρειες από τον άδικο χαμό του Χάρη Πάστρα, δευτερόλεπτα πριν χάσει τη ζωή του σε τροχαίο που έγινε στον επαρχιακό δρόμο από το Δίστομο προς το Στείρι, στη Βοιωτία, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητό του εξετράπει της πορείας του, στον οικισμό Μελιδόνι Φθιώτιδας, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του και όσους τον γνώριζαν.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το όχημά του εντός δρόμου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία, με το ΑΤ Καμένων Βούρλων να διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος.

Για τον απεγκλωβισμό του νεκρού χρειάστηκε να επέμβουν οι πυροσβέστες από το Δίστομο, που βρέθηκαν στον τόπο του συμβάντος με τρία οχήματα και έξι πυροσβέστες, όπως αναφέρει και σχετική ανάρτηση του Πυροσβεστικού Σώματος. Μάλιστα στο αμάξι βρισκόταν άλλος ένας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο Χάρης Πάστρας, αγωνιζόταν ως αμυντικός και είχε περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22. Είχε φορέσει επίσης τις φανέλες των Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας, ενώ ήταν 1 φορά διεθνής με την Εθνική Ελλάδας U17.