Οι ευχές των πολιτικών του τόπου μας για το 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ευχές των πολιτικών του τόπου μας για το 2023 (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2023 ήρθε και οι πολιτικοί του τόπου μας κάνουν τις δικές τους ευχές για τη νέα χρονιά!

Ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής, με την οικογένειά του και το νεογέννητο εγγόνι του να κλέβει την παράσταση, εύχεται: ” Καλή και γεμάτη ευτυχία η νέα χρονιά 2023 εύχομαι σε όλους”.

“Εύχομαι από καρδιάς Υγεία, Ειρήνη, Αλληλεγγύη, Ελπίδα. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!”, ευχήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φεστερίδης.

“Καλώς όρισες 2023!!! Με υγεία, χαρές και επιτυχίες!!! Καλή Χρονιά!!”, είναι οι ευχές της υποψήφιας βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας Ζιούτα.

Η ευχή του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Θεσσαλονίκης, Κώστα Πετρίδη: “Καλωσορίζουμε το 2023 αγκαλιάζοντας αυτούς που το έχουν ανάγκη!!!! Αυτή την χρονιά ας είμαστε παραπάνω άνθρωποι, ας δείξουμε αλληλεγγύη, τιμιότητα και ειλικρίνεια. Καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Σας ευχόμαστε να χαμογελάτε και να ονειρεύεστε”.

ENW53

Πρωτότυπη δήλωση για το 2023 από τον Νίκο Καραγιαννίδη της Πατριωτικής Ενωσης: “Εύχομαι σε όλους τους Ελληνικά σκεπτόμενους χρόνια Πολλά, υγεία και πολύ τύχη! Στους δε διαβολικούς παγκοσμοποιητές να απολαύσουν το 2023 μέσα στην κόλαση τους!”

“Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά!” από τον Σάββα Αναστασιάδη…

Η πρόεδρος της Περαίας, Αννη Βουλγαράκη…

“ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!” από τον επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πορεία”, Γιάννη Μαυρομάτη

“Θεέ μου και κάνε τις ευχές όλου του κόσμου πράξη και η ζωή του καθενός προς το καλό να αλλάξει. Ευλογημένο 2023”, ευχήθηκε ο επικεφαλής της παράταξης “Το μέλλον…τώρα”, Δημήτρης Καπλάνης.

Αφήστε μια απάντηση