Ξεφεύγει ο “Δίοπας”-Επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων από την Μηχανιώνα σε όλο τον κόσμο!

Ξεφεύγει ο “Δίοπας”-Επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων από την Μηχανιώνα σε όλο τον κόσμο!

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα η εταιρία “Δίοπας” στην έδρα των γραφείων της, στη βιομηχανική περιοχή της Μηχανιώνας. Η εταιρία πραγματοποίησε αυτή την συνέντευξη, προκειμένου να παρουσιάσει τις επενδύσεις που γίνονται και λαμβάνουν χώρα με γοργούς ρυθμούς, αλλά και το τι βρίσκεται στα σκαριά.

Συγκεκριμένα ο “Δίοπας” θα προχωρήσει στην υλοποίηση νέων εγκαταστάσεων 5.000 τμ καθώς και στην αγορά μηχανολογικού παραγωγής διχτυών και ειδικών σχοινιών στοχεύοντας στην επίτευξη μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. 

Αυτό ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της, Σίμος Διαμαντίδης, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της επένδυσης ύψους 5 εκατ. ευρώ που ολοκληρώνεται μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Η νέα επένδυση που δρομολογείται σε συνδυασμό με αυτή που ολοκληρώνεται οδηγούν στην πλήρη καθετοποίηση της βιομηχανίας και στη δημιουργία της επόμενης ημέρας της ΔΙΟΠΑΣ ΑΕ, που μέτρα δεκαετίες δυναμικής παρουσίας στην περιοχή της Μηχανιώνας.

Τις νέες εγκαταστάσεις αναμένεται να εγκαινιάσει εντός του Φθινοπώρου ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ενυδρείο που θα είναι επισκέψιμο και για το οποίο έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να το επισκεφτούν όταν αποπερατωθεί, σχολεία αλλά και τουριστικά πρακτορεία, θα φιλοξενεί από μεσογειακά ψάρια και ψάρια του γλυκού νερού μέχρι πιράνχας!!

Παράλληλα, όπως τονίστηκε από τον κ. Διαμαντίδη, το ενυδρείο θα δώσει τη δυνατότητα για άσκηση εφαρμοσμένης έρευνας στο πεδίο των ιχθυοκαλλιεργειών και της δημιουργίας νέων τύπων διχτυών, που σέβονται το περιβάλλον, συμβάλλουν στην κυκλική οικονομία και ταυτόχρονα αποτελούν έναν σημαντικό “κρίκο” της λειτουργίας των μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας.

Οπως γίνεται αντιληπτό ο ΔΙΟΠΑΣ έχει πλέον ξεφύγει… Και στέλνει αυτό το μήνυμα από την Μηχανιώνα σε ολόκληρο τον κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση