Ξεκινούν και οι ΠΑΟΚτσήδες της Επανομής για την Αθήνα

Ξεκινούν και οι ΠΑΟΚτσήδες της Επανομής για την Αθήνα

Οι εκδρομές για τον αυριανό τελικό του ΟΑΚΑ ξεκινούν. Ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και οι “ασπρόμαυροι” οπαδοί από την Επανομή, δηλώνουν ασφαλώς, παρόντες:

“Παρά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού και να εξασφαλίσει τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Πλέον ο μοναδικός στόχος και ο πιο σημαντικός φυσικά με βάση του πως εξελίχθηκε η χρονιά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος και παρά το γεγονός πως πάντα ο ΠΑΟΚ παίζει τους τελικούς στην Αθήνα με το ποκ και ποτέ στη βόρεια Ελλάδα, κατεβαίνουμε τρελαμένοι για το 5/5 μέσα στο σπίτι σας.

Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ όντας με διαφορά ο πιο ταξιδιάρικος λαός στην Ελλάδα θα κάνει το καθήκον του και θα κάνει μια ακόμη απόβαση το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα και τους ζητάμε να δώσουν το 1000% σε αυτό το τελευταίο ματς, σε αυτή τη δύσκολη σεζόν και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το 9ο κύπελλο στην ιστορία μας. Σε όλη τη ζωή μου τρελαμένος ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος.

Υ.Γ: Το κύπελλο εμείς ή εμείς”

Αφήστε μια απάντηση