Ξεκίνησαν τα προημιτελικά του Champions League – Απόψε Παρί Σεν ζερμέν – Μπαρτσελόνα στο MEGA (BINTEO)

Ξεκίνησαν τα προημιτελικά του Champions League – Απόψε Παρί Σεν ζερμέν – Μπαρτσελόνα στο MEGA (BINTEO)

Με δύο εκπληκτικά ματς ξεκίνησαν τα προημιτελικά του Champions League.

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ο Μπερνάρντο Σίλβα τιμώρησε τον Λούνιν που είχε βάλει μόλις έναν παίκτη στο τείχος και η Σίτι προηγήθηκε της Ρεάλ στο 2ο μόλις λεπτό.

Ένα δεκάλεπτο μετά, ο Καβαμινγκά δοκίμασε την τύχη του, η οποία του χαμογέλασε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα.

Στιγμές αργότερα, ο Ροντρίγκο ολοκλήρωσε την πρώτη ανατροπή στο ματς.

Η Σίτι ωστόσο αντέδρασε με δύο γκολ. Ένα από τον Φιλ Φόντεν στο 66’ και ένα από τον Γκβάρντιολ στο 70’. 3 – 2 η ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Το τελικό Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3 – 3, διαμόρφωσε με κεραυνό ο Βαλβέρδε στο 79’. Από το μηδέν η ρεβάνς του Έτιχαντ.

Εξίσου μεγάλο ματς και στο Έμιρειτς. Ο Μπουκαγιό Σάκα με πολλά φάλτσα άνοιξε το σκορ για την Άρσεναλ κόντρα στη Μπάγερν στο 12’.

Η απάντηση της Μπάγερν ήρθε με Σανέ, Γκορέτσκα και Γκνάμπρι να κρύβουν την μπάλα στο 18’ και τον Γερμανό να πλασάρει για το 1 – 1.

Στη μισή ώρα αγώνα, ο Σανέ πέρασε κυριολεκτικά όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε άνετα στην περιοχή της Άρσεναλ και κέρδισε πέναλτι. Κέιν και 2 – 1 οι Βαυαροί.

Με δύο όμορφες κοφτές από τον Ζεζούς όμως, η μία ασίστ στον Τροσάρ, ήρθε το τελικό 2 – 2.

Προς το τέλος του ματς ο Κομάν είχε δοκάρι, όλα ανοιχτά ενόψει Βαυαρίας.

Οι μεγάλες αναμετρήσεις συνεχίζονται απόψε. Η Παρί Σεν ζερμέν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς που θα παρακολουθήσετε ζωντανά, στις 22.00 από το MEGA.

Επίσης στις 22.00, στη Μαδρίτη η Ατλέτικο φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ.