Ξέσπασμα Μαυρομάτη: “14 χρόνια υπομονής για να λάμψει πανηγυρικά η δικαίωση μου!”

Ξέσπασμα Μαυρομάτη: “14 χρόνια υπομονής για να λάμψει πανηγυρικά η δικαίωση μου!”

Ξέσπασμα του Γιάννη Μαυρομάτη για δικαστική απόφαση η οποία αφορά το ταμείο του πρώην Δήμου Μηχανιώνας.

Διαβάστε την ανάρτηση του πρώην δημάρχου:

“Πέρασαν 14 χρόνια απο τη μέρα που έγινε γνωστό οτι υπεξαιρέθηκαν απο το ταμείο του πρώην δήμου Μηχανιώνας 820.000€, γεγονός που προσωπικά ανακάλυψα σε έκτακτο έλεγχο στις 18.11.2009 και όχι τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα (ορκωτοί λογιστές).

Κακοπροαίρετοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν από την πρώτη στιγμή και το χρησιμοποίησαν για την πολιτική μου εξόντωση η οποία δεν είναι μακριά και από την ψυχική – αντιλαμβάνεστε πόσο πόνο προκαλεί το άδικο; – μέχρι και «χθές» εκτοξεύοντας αμέτρητες συκοφαντίες και ανεδαφικά «κατηγορώ» στο πρόσωπο μου.

Άμεσα, 26.11.2009 υπέβαλλα αγωγή ζητώντας από την Εθνική Τράπεζα να επιστρέψει το ποσό με τους νόμιμους τόκους, λόγω της ευθυνης της που δεχόταν να πραγματοποιεί συναλλαγές με μια υπογραφή, ενώ της είχε κοινοποιηθεί απόφαση μου που υπογράμμιζε ότι καθε συναλλαγή πρέπει να φέρει δύο υπογραφές (ταμία, διευθυντή ή δημάρχου).

Η αγωγή αυτή απορρίφθηκε ώς αόριστη μετα απο 11 χρόνια, δηλαδή το 2020! Ο Δημος επανήλθε με νέα αγωγή στηριζόμενος στο ίδιο σκεπτικό και το Πολυμελές Δικαστήριο Αθηνών στις 06.09.2023 (το γεγονός ότι η σημερινή δημοτική αρχή μου την έκανε γνωστή στις 25.10.2023 μου δημιουργεί εκκωφαντικά ερωτηματικά) με ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ και καλεί την Τράπεζα να καταβάλλει στον δήμο το ποσό των 820.000€ συν τους τόκους.

Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Ναι, είναι παραπάνω από σημαντική αυτή η δικαίωση. Ωστόσο, όλοι ξέραμε ότι είναι έτσι. Γιατί από κανενός το μυαλό δεν πέρασε το αντίθετο. Όλα τα χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά από κάθε θέση που υπηρέτησα, απέδειξα ότι κινούμαι μόνο στο φώς, μόνο στη διαφάνεια. Αυτή η αναγνώριση που από ανθρώπους όλων των πολιτικών χώρων είναι αδιαμφισβήτητη «κληρονομιά» μου”.

Αφήστε μια απάντηση