Ν. Επιβάτες: Κατασχέθηκαν Η/Υ και κινητά τηλέφωνα από το σπίτι του Παναγιωτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ν. Επιβάτες: Κατασχέθηκαν Η/Υ και κινητά τηλέφωνα από το σπίτι του Παναγιωτόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Έρευνα στο σπίτι των Ν. Επιβατών, διενήργησαν οι αρχές και κατέσχεσαν τα κινητά και τους υπολογιστές του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η Αστυνομία μπήκε στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο είναι το εύρος των αναρτήσεών του στο διαδίκτυο με ταινίες ερωτικού περιεχομένου από ιδιωτικές στιγμές.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ήταν υπό παρακολούθηση τις τελευταίες δύο ημέρες, για να μην υπάρξει κάποιο σχέδιο διαφυγής του και, μάλιστα, υπήρχε και σχέδιο σύλληψής του μέσα στο σπίτι του, αλλά τελικά κινήθηκε η διαδικασία παράδοσής του.

Αύριο στον εισαγγελέα

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα περάσει το αποψινό βράδυ στο κρατητήριο, καθώς αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος θα του ασκήσει και τη δίωξη.

Σημειώνεται ότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα, ωστόσο σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου, μπορεί να μετατραπεί σε κακούργημα αν το θύμα έχει υποστεί μεγάλη βλάβη.

«Είναι συντετριμμένος»

«Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του», ήταν η δήλωση του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο MEGA.

Αφήστε μια απάντηση