Ν. Επιβάτες: Αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου για ασφαλτοστρώσεις και καθαρισμούς

Ν. Επιβάτες: Αποφάσεις του Τοπικού Συμβουλίου για ασφαλτοστρώσεις και καθαρισμούς

Συνεδρίασε το Τοπικό Συμβούλιο των Νέων Επιβατών και αποφάσισε να γνωμοδοτήσει για ασφαλτοστρώσεις και καθαρισμούς σε διάφορες περιοχές του δημοτικού διαμερίσματος.

Δείτε τα πρακτικά:

“Η κα Μαλτή Ζωή, ο κ. κο Χαρµάνας Γεώργιος και ο κ. Μισηχρόνης Ευάγγελος, εισηγούµενοι το πέµπτο θέµα της ηµερήσιας διάταξης, έθεσαν υπόψη του συµβουλίου το θέµα της γνωµοδότησης για ασφαλτοστρώσεις στους Νέους Επιβάτες όπου απαιτείται. Ο κ. Χαρµάνας σχολίασε πως οι ασφαλτοστρώσεις πρέπει να γίνουν µε πρόγραµµα και χωρίς τεχνικές ατέλειες.

Ο κ. Κοριτσίδης Ιωάννης, η κα Κεραµιδά Κεραµιδοπούλου Τερψιθέα, η κα Μαλτή Ζωή, η κα Μαδυτινού Θεοκλή, ο κ. Ρούφτης Αλέξανδρος, ο κ. Μισηχρόνης Ευάγγελος και ο κ. Χαρµάνας Γεώργιος, συµφώνησαν µε την ανωτέρω γνωµοδότηση.
Μετά από τις απαντήσεις των µελών του συµβουλίου δια περιφοράς, τα µέλη του συµβουλίου

Αποφασίζουν οµόφωνα υπέρ της γνωμοδότησης για ασφαλτοστρώσεις µε πρόγραµµα και χωρίς τεχνικές ατέλειες στους
Νέους Επιβάτες, όπου απαιτείται.

Η απόφαση µεταβιβάζεται στην ∆ιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του ∆ήµου Θερµαϊκού, προς
ενέργεια”.

“Μετά από τις απαντήσεις των µελών του συµβουλίου δια περιφοράς, τα µέλη του συµβουλίου

Αποφασίζουν οµόφωνα υπέρ της γνωµοδότησης για τις επισκευές στην είσοδο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Νέων Επιβατών
(Οδός Θεσσαλονίκης Μηχανιώνας) και πιο συγκεκριµένα να γίνει καθαρισµός από τα σάπιαδέντρα, να γίνει καθαρισµός της πέτρινης βρύσης και να λειτουργήσει, να γίνει καθαρισµός του αυλακιού και βάψιµο του χώρου (κιόσκι), να αντικατασταθούν οι φθαρµένες κολώνες της οδού Σχολείου και να δηµιουργηθεί αυλάκι αποστράγγισης των νερών από την βροχή.

Η απόφαση µεταβιβάζεται στην ∆ιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και στην ∆ιεύθυνση Καθαριότητας του ∆ήµου Θερµαϊκού, προς ενέργεια”.

Αφήστε μια απάντηση