Να τελειώσει τη δουλειά με την Μπάνια Λούκα θέλει ο ΠΑΟΚ-Στο γήπεδο του “Theros” (ΒΙΝΤΕΟ)

Να τελειώσει τη δουλειά με την Μπάνια Λούκα θέλει ο ΠΑΟΚ-Στο γήπεδο του “Theros” (ΒΙΝΤΕΟ)

Εβδομάδα ευρωπαϊκών ρεβάνς για τις ελληνικές ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να κάνει απόψε την αρχή κόντρα στη Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Με όπλο το υπέρ του 3-2 της Τούμπας αλλά κυρίως την ξεκάθαρη ανωτερότητά του σε ρόστερ και εμπειρία ο ΠΑΟΚ καλείται απόψε στις 10 στην Μπάνια Λούκα να πάρει την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπόρατς.

Το καλό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες που είναι δηλωμένοι στην λίστα ενώ και οι Βόσνιοι δεν έχουν απουσίες.

Στην Ανδόρα εξάλλου βρίσκεται ήδη η ΑΕΚ που αύριο αντιμετωπίζει την Ίντερ Ντ Εσκάλδες στην ρεβάνς του 4-3 της Νέας Φιλαδέλφειας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ελίασον, Γαλανόπουλο και Πινέδα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του καλείται να προστατέψει το υπέρ του 2-1 στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Μπότεφ ώστε να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι πράσινοι έχουν δύο σημαντικές απουσίες καθώς Σένκεφελντ και Βιλένα δεν ταξίδεψαν στη Βουλγαρία λόγω της ίωσης που τους ταλαιπωρεί.

Στον Ολυμπιακό από χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Ρέντη με τους Κρίστοφερ Βέλντε και Ρομάν Γιάρεμτσουκ να βρίσκονται ήδη στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Τα δύο νέα σπουδαία αποκτήματα ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την δυναμική του ρόστερ των Κυπελλούχων Ευρώπης που μετράνε αντίστροφα για το ταξίδι τους στην Ιταλία και τα δύο δυνατά φιλικά, με την Τερνάνα την Παρασκευή και την Ρόμα το Σάββατο.

Η θρυλική περιοδεία με τις κούπες του Conference League και Youth League συνεχίστηκε χθες στην Κόρινθο όπου πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Επόμενος σταθμός της θρυλικής περιοδείας είναι στην Κάλυμνο την Πέμπτη 1η Αυγούστου.