Νίκος Βιδάλης: “Ο λαός να δώσει τη νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκος Βιδάλης: “Ο λαός να δώσει τη νίκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νικος Βιδαλης με διττη επαγγελματικη ιδιοτητα, του χημικου και του επιτυχημενου επιχειρηματια,συνιστα τη νεα προταση υποψηφιου βουλευτή της Ν.Δ. στην εκλογικη περιφερεια της Β’Θεσσαλονικης.

-Κύριε Βιδάλη, πώς αισθάνεστε ως υποψήφιος για πρώτη φορά με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Β’ Θεσσαλονίκης;

-“Εχω την τιμη να αποτελω μια απο τις επιλογες του Πρωθυπουργου Κυριακου Μητσοτακη. Κατερχομαι για πρωτη φορα υποψηφιος βουλευτης με το ψηφοδελτιο της Ν.Δ. στη Β’ Θεσσαλονικης. Αισθανομαι ετοιμος και αποφασισμενος με αισθηση καθηκοντος και δυναμικη παρουσια, καθως και με απολυτη συνειδητοτητα, εμπειρια και γνωση για το πολιτικο γιγνεσθαι του τοπου μας, ωστε να αγωνιστω καταρχας για το νικηφορο αποτελεσμα του κόμματος μας και συναμα για τη δικη μου εκλογη.”

-Ποια είναι τα προσωπικά στοιχεία που διαθέτετε και σας κάνουν να ξεχωρίζετε, ώστε να συμπεριληφθεί το όνομα σας στο ψηφοδέλτιο και κατ’ επέκταση να σας ψηφίσουν οι πολίτες;

“Απο πολυ νεος ειχα ενταχθει στα πολιτικα δρωμενα της χωρας μας. Η οικογενεια μου εχει πολιτικες διαδρομες και μαλιστα ο πατερας μου υπηρξε υποψηφιος βουλευτης Ξανθης με τη Ν.Δ. επι Κωνσταντινου Μητσοτακη. Η προσωπικη μου διαδρομη στην πολιτικη,συμπεριλαμβανει την συμμετοχη μου στο φοιτητικο συνδικαλιστικό οργανο της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ως φοιτητης και πτυχιούχος του χημικου τμηματος του Πανεπιστημίου Ιωαννινων. Ως επιχειρηματιας στο χωρο του εμποριου,της βιομηχανιας και των εξαγωγων, συμμετεχω ως Αντιπροεδρος του Πανελληνιου Συνδεσμου Εξαγωγεων Δερματος και ταυτοχρονα ειμαι συντονιστης του Τομεα Μεταποιησης στη Γραμματεια Παραγωγικων τομεων της Ν.Δ.”

Ο Νικος Βιδαλης ειναι ένας ανθρωπος βγαλμενος απο τα “σπλαχνα” της κοινωνιας που συνδυαζει την επιστημη με την επιχειρηματικοτητα αρμονικα και στοχευει στο να συνδραμει με την εμπειρία του στη νεα γενια πολιτικων που θα εκλεγουν απο τη καλπη της 21ης Μαιου για την ανανέωση και την αναβάθμιση της Β’ Θεσσαλονικης αλλά και για μια πιο συγχρονη Ελλαδα.

-Με ποιο σκεπτικό θα παλέψετε για τη Β’ περιφέρεια της Θεσσαλονίκης

“Εκεινο που εχει αξια για εμενα ειναι το πολιτικο ηθος, να βρισκομαι πλαι στους φιλους και συμπολιτες μου με τους
οποιους μοιραζομαι ενα ουσιαστικο αξιακο συστημα, κοινους στοχους και δρασεις με δυναμικη. Με επίκεντρο τον πολίτη ,η χώρα και η περιφέρεια μας χρειάζεται το όραμα.Απαιτεί τη σωστή επικοινωνία με τα κέντρα λήψης αποφάσεων.Προυποθετει τη δέσμευση και τη συμμετοχή όλων και βέβαια και των νέων, για να οικοδομήσει ένα καλύτερο μέλλον — πιο πράσινο, πιο συμπεριληπτικό, πιο ψηφιακό,πιο παραγωγικό.Είμαστε έτοιμοι για μια επομενη νέα διακυβέρνηση γεμάτη πολλές, σοβαρές και επεξεργασμένες προτάσεις, διαμορφώνοντας μαζί με την κοινωνία ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα βασισμένο στις ανάγκες μας και με στόχο τη περιφέρεια μας,τη Β Θεσσαλονίκης, «πρωταγωνίστρια».

Την 21 Μαιου σας καλω να δωσουμε τη μαχη μαζι.Με σχεδιο.Με προγραμμα.Με οραμα.

Τι ακριβώς εννοείτε όταν λέτε “πρωταγωνίστρια”;

♦️“Να στηριξουμε το πρωτογενη τομέα-κινητρα και αναπτυξιακες προοπτικες,ακόμη με τη σύναψη ισχυρών συνεργασιών με την ακαδημαϊκή κοινότητα και τους τοπικούς φορείς καινοτομίας.

♦️Να ενισχύσουμε τα εργα υποδομων-οδικοι αξονες,fly over,αντιπλημμυρικα εργα,επεξεργασία λυμάτων.

♦️Να προαγουμε το τουρισμο θαλάσσιο και χερσαίο-επαναλειτουργια υφισταμενων μοναδων-κινητρα ευεργετικα για την ιδρυση νεων εγκαταστασεων (facilities)αλλα και νεων μοναδων.

♦️Να αναβαθμισουμε υποδομες υγειας-περαιτέρω αυξηση νοσηλευτικου κι ιατρικου προσωπικου στα ιατρικά κέντρα της περιφερειας μας-ίδρυση νέων δομων όπως ογκολογικό νοσοκομείο-νοσοκομείο παίδων.

♦️Να θωρακισουμε την αμυνα της χωρας και την ασφαλεια των πολιτων στα σύνορα και στη γειτονιά μας,για μια χώρα ισχυρή,μια κοινωνια δίκαιη.

♦️Να επαναφερουμε τη Θεσσαλονικη στην αθλητικη σκηνη της χωρας-εργα οπως γηπεδα ΠΑΟΚ-ΑΡΗ-διπλή αναπλαση Χαριλαου-ανοιχτοί χώροι αθλησης.

♦️Να αναπτυξουμε νεες διοικητικες δυναμεις της περιφέρειας μας-μεταφορα της εδρας δυο υπουργειων.

“Στις επικειμενες εκλογες” αναφερει ο Νικος Βιδαλης ”δεν πρεπει να λειψει κανενας απο την καλπη.Πετύχαμε πολλά.Προχωράμε Μπροστα.Δεν εφησυχάζουμε!!”

Αφήστε μια απάντηση