Νέο Κλειστό Επανομής: Ανεξήγητη επιμονή Τζέκου για ένταξη στη ΜΑΘ με 150.000 ευρώ-Προσφυγή από Πασχαλίδου

Νέο Κλειστό Επανομής: Ανεξήγητη επιμονή Τζέκου για ένταξη στη ΜΑΘ με 150.000 ευρώ-Προσφυγή από Πασχαλίδου

Ερωτηματικά προκαλεί η ανεξήγητη επιμονή του δημάρχου, Θόδωρου Τζέκου, σχετικά με την ένταξη του θέματος του νέου κλειστού (υπό ανέγερση) γυμναστηρίου της Επανομής σε πρόγραμμα της Μητροπολιτικής Αναπτυξιακής Θεσσαλονίκης και μάλιστα με το υπέρογκο ποσό των 150.000 ευρώ με αβέβαια αποτελέσματα.

Και αυτό στο πλαίσιο των ημερομηνιών που προσπαθεί να προλάβει ο Δήμος, ώστε να μη χαθεί το έργο (υπάρχει τελικό όριο μέχρι 31/12/24).

Η ΜΑΘ, είναι ένας οργανισμός που βοηθά περιπτώσεις σαν την συγκεκριμένη, “τρέχοντας” τις καταστάσεις. Δεν εγγυάται όμως για ΤΙΠΟΤΑ!

“Η προσπάθεια θα γίνει, αλλά αν δεν προλάβουμε, δεν προλάβαμε! Πρέπει όμως να πληρωθούμε”, λένε περίπου οι άνθρωποί της.

Ο Δήμος Θερμαϊκού όμως τι φταίει; Και γιατί ο κ. Τζέκος είναι τόσο επίμονος προς αυτή την κατεύθυνση;

Το θέμα επανέφερε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, Παρθένα Πασχαλίδου, η παράταξη της οποίας έχει ήδη προσφύγει κατά της συγκεκριμένης ένταξης στη ΜΑΘ: ” Σας είπαμε από την αρχή να μην προχωρήσετε. Δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο ένταξης στην ΜΑΘ με αυτό το κόστος, όταν ήδη ο Δήμος είναι ενταγμένος σε άλλη Αναπτυξιακή και όταν αυτή η δουλειά μπορεί να γίνει με 30 ή 40 χιλιάδες ευρώ”, τόνισε η κ. Πασχαλίδου.

“Φέρτε πρόταση ακόμα και με 50 χιλιάρικα και εγώ θα συνταχθώ με αυτό που λέτε. Περιμένω μέχρι την Δευτέρα”, απάντησε ο δήμαρχος και συνέχισε: “Δεν θέλω να πιστεύω πως θα σταθείτε εμπόδιο και θα καθυστερήσετε την διαδικασία με κίνδυνο να χαθεί ένα έργο που έχει ανάγκη η Επανομή. Δεν βοηθάτε…”, κατέληξε.