“Νέα Πορεία”: ” Απίστευτο άδειασμα από τον “αντ΄ αυτού” στον αρχηγό του”

“Νέα Πορεία”: ” Απίστευτο άδειασμα από τον “αντ΄ αυτού” στον αρχηγό του”

Ανακοίνωση-απάντηση από την “Νέα Πορεία” του Γιάννη Μαυρομάτη στην πρόσφατη διαδικτυακή επίθεση του αντιδημάρχου, Κώστα Κούτουκα, ο οποίος θέλησε μέσω των LED να αντιπαρατεθεί πολιτικά.

Ιδού η ανακοίνωση:

“Ο αντιδήμαρχος οικονομικών εμφανίστηκε ξανά κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει ότι σώζεται, μετά τα τελευταία ηχηρά «χαστούκια» (απεντάξεις έργων, ακυρώσεις άλλων κ.ο.κ), προκειμένου να υπερασπιστεί τον πολιτικό του προϊστάμενο και αρχηγό της παράταξής του.

Μόνο που το θέμα που διάλεξε για να πράξει κάτι τέτοιο, εκθέτει ανεπανόρθωτα τόσο τον ίδιο, όσο και τον κ. Τσαμασλή, διότι πολύ απλά πρόκειται για ένα έργο (εγκατάσταση λαμπτήρων LED σε όλο τον Δήμο Θερμαϊκού) το οποίο ψηφίστηκε με πολύ μεγάλη πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο, με την θετική ψήφο και της παράταξης του κ. Τσαμασλή!

Τι ακριβώς προσπαθείτε να αποδείξετε τώρα και πως φτάσατε από τη συναίνεση εκείνης της εποχής, μέχρι τον… Δήμο Πετρούπολης σήμερα, είναι κάτι που χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης και δικαιολογείται μόνο από τις τάσεις πανικού που σας έχουν κυριεύσει, βλέποντας να καταστρέφεται ο τόπος, από τα δικά σας χέρια, χάνοντας το ένα έργο μετά το άλλο.

Ξαναδείτε τα νούμερα, κάντε τις πράξεις (δεν είναι κακό) και αναλογιστείτε μήπως, τελικά, λέτε εσείς απερισκεψίες και όχι οι δημότες που σας επικρίνουν με τα σχόλιά τους στα κοινωνικά δίκτυα!”

Αφήστε μια απάντηση